Eveet günaydın arkadaşlar ben sizi biraz bilgilendireyim..
Şehir dışından geldim dün gidip katılışımı yaptım öncelikle tebligatı umursayan yok..önemli olan atama merkezinden onaylanmış olmanız..yani arayıp onaylandığınızı öğrendikten sonra geleyimmi dediğinizde gelin diolar direkt..gerekli evraka gelince ben VHKİ olerek yerleştim sgk sicil numaramı başlatırken diploma fotokopimi istediler bu yanınızda bulunsun hani daha sonrada evrak tamamlanabiliyo ama bulunursa uğraşmazsınız..birimlerimiz belli olmuş mesela ben saymanlığın VHKİ siyim..daha sonra ilk gün içerisinde 7-8 sayfalık aile durum bildirimi mal bildirimi vs gibi formlar var 4er nüsha bunları dolduruosunuz ama hani her boşluk dolu dolu bilgiyle dolmak zorunda deilmiş çünkü daha bu şekildee çokk eksik bilgi belge isterler zamanla tamamlanır önemli deil dediler..sonra anlaşmalı oldğu garanti bankasına gidip kampüsün içinde tabi ordan hesap açtırıosunuz..yani olay bu.. ilk gün başka bişi yok amiriniize de nasıl hitap edeyim die sorup ona göre hitap gerekiomuş...servis mevzuna geliince benimde canımı sıkan şey sabah 7 buçukta tüm servisler kampüste olacak sekilde size alıolar..akşammmm sıkı durun paydos tamı tamınaaa 5:30 evet yanlış duymadınız..5:45 te de servisler haraket ediyo..işte böle bir an önce arayın onaylamdıysanız geleyimmi deyip gelin..
vhkinş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
VHKİ aranan varmı hiç pek sessiz bugün grup?
-
@nil rica ederim bende eksikliğini hissettiğim için size yardımcı dlmak istedim..benim birimde hesap uzmanları olacak iki arkadaş bu hafta gelcekmiş sanırım onların benden biraz daha ffarklo işleri olcakmıs illaki ama hani çalışan hali hazırda görmediğim içim neler yaptıklarını bilemiorum sonuçtü herkesin bir masası ve bilgisayarı oluo bunun üzerinden zaten yıllartır yapılan rutinlere dahil olup devam ettirmek esasında olayımız..sorun yada çok zorlu bi işle karşılayılacağını tahmiin etmiorum anladığım kadarıya aciliyet gerektiren pek fazla rutinde olmadığını anladım tabi kendimce ve kendi birirmimce o yüzden devlet işi nasıl yürürse yürüyecek şekilde
-
@maybe bana uyar dostlar nasıl haberlescez ki
vhkinş tarafından gönderilen son iletiler
-
@er-tuğrul eylülde bır egıtım olacak sızlerde katılmış olucaksınız o zamana
-
@ersn yok deilde biz yanımıza gelcek arkadaşları merak ettik bi siz varsınız biri daha olmalı ama o burda deil galiba
-
Uzman 2den aranmayan var mı?
-
@maybe bana uyar dostlar nasıl haberlescez ki
-
@maybe ring dönüyo kampüste onla gidilio
-
@ank-sivilmemur evet arkadaşlar ben tlfla giriş yaptım zaten sonraki günler servisle geliosunuz unutluşum söylemeyi
-
@sifu rica ederim ne demek kolay gelsin herkese