Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@nötrino değilim ama Niğde ile benim memleketim çok uzak değil
-
@westthrace bu kul hakkı falan değil kendinizce yazıp konuşamazsınız jandarmadan çekildiğimde 1. sıradakı yedek gelecek muhtemelen de çekileceğim sınava girdiğimizde 24-25 kişi ancak vardı onların arasında 3. asil oldum kimseninde hakkına girmedim bugüne kadar hep bileğimin hakkıyla kazandım devlet bana bu hakkı tanıdıysa kul hakkı olamaz ..ayırca ösym nin sonuçlarına iyi bak kaç puanla kapattı benim bölüm niğde de yerleştiğim bölüm herhangi bir önlisans bölümü değil kendi alanımın olduğu bölüm
-
@westthrace Devletin bana sunduğu her hakkı sonuna kadar kullanırım bu benim en doğal hakkım sizlere bir fikir beyan ettim altından neler çıkardınız sizler önce kendi vicdanınızı bir yoklayın derim ahirette de sizlerde tek bir kul hakkı görürsem o vakit sizlere ben sorarım kul hakkını byyy
-
@ayten hocam bana da merkeziden bayağı yer geliyordu uzman olarak jandarmaya girdiğim için tercih yapmadım. Hem jandarma kadrolu merkeziden tercih yapsam muhtemelen bir universite gelecekti o da sözleşmeli benim tercihim yine jandarmadan yana olurdu. Hakkinizda hayirlisi hocam
-
@ayten devlet sana o hakkı sunmamış güzel kardeşim ssonuçta devlet seni takip edecek hali yok ayten nerelere atanmış diye şimdi sen jandarmaya devam edersen niğdede yaynan kadro ne olacak senin yuzunden biri yerleşememiş olacak bu kul hakkı neyse daha ne direk kul hakkının kitabi tanımı bu
-
@ayten tabi ki bütün haklarınızı kullanmak yada ben atandim bir kişi daha sebeplensin diye erdemli bir davranış göstermek sizin inisiyatifinizde fakat burada bir ümitle bekleyen yedek kardeşlerimizi düşünmeyip " oraya da atandım buraya da şurayada aceba hangisine gitsem karar veremedim"diye bu insanlara sormanız biraz küfür eder gibi oldu tepki bu yüzden birazda ve haksız da sayılmazlar onların yerine koyun kendinizi biraz da ...neyse hayırlı olsun, niğdeye giderseniz bir arkadaşımız daha sevinir tabi ki seçim sizin...iyi günler dilerim...
-
@ayten, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@the_arga_ ben karaman da yaşıyorum benim için Niğde daha uygun gibi hayırlısı bakalım
Evet doğru bir tercih yaparsın dostum. Haftasonu evine gitmen çok daha rahat olur. Az çok aynı işi yapacaksın ve yakın maaş alacaksın her iki yerde de ama Ankara'da masrafın daha çok olacak. Bu yüzden Niğde mantıklı senin için.
-
@the_arga_ hocam bende öyle düşünüyorum ben sıralamada kendi bölümümde 75. sıradaydım geleceğini hiç sanmıyordum ama nasıp işte Allah a hamd olsun
-
@nötrino hocam hayırlısı hangisi ise o olsun inşaallah hiç geleceği aklıma gelmiyordu çünkü toplamda 35 kişilikti yanlış değilsem kadro ben 75. sıradaydım gelmez diyordum ama geldi benim gönlümdem Niğde geçiyor ama hayırlısı hangisi ise o olsun
-
@the_arga_ jandarma hangi ünvan
-
@ayten orası da mı kadrolu
-
@ayten şu arkadaşın açıkladığı çok mantıklı bak niğdeye gidemezsin çünkü orda işe başlaman en az 2 ay burada tebligat çıktı 15 gün içinde işe başlamayıp 657ye göre süresi içinde işe başlamadığından 1 yıl memur olamayacaksın geçmiş olsun yaktın niğde kadrosunu https:// forum. memurlar. net /konu/2333428/
-
Arkadaşlar benim de tebligatim bugün ulaştı darısı sizlere en kısa zamanda
-
@maybe hayirli olsun ne yazıyi tebligatta çalışacagın yer yazıyo mu
-
@maybe cumartesi postacı çalışıyo mu?
-
@memuraday1 15 gün içerisinde başlayın yazıyo Beytepe bende sasrdm postanın bugün gelmesine demek ki çalışıyo
-
@westthrace arkadaşın tebligatı çıktı mı ? Çıkmadıysa bir an önce kurumu arayıp vaz geçtiğini bildirmeli sanırım. Aksi sizin paylaştığınız gibi olacak , kadro yanacak
-
@dilaram çıktı hocam postacıda tebligatı bugün yarın ulaşır yazık kadro yandı yani bu kul hakkıyla ebediyete gitmek istemezdim
-
@westthrace siz de yedeksiniz ben de . Böyle belirsiz bir umudu beklemek kadar zor birşey yok . Hakkımızda hayırlısı diyorum.Ins güzel haberlerimizi paylaşırız burda.
-
@dilaram hocam ben umudu kestim böyleleri oldukça bizim iş olmaz