Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@emina yok sms gelmedi
-
@nötrino burda değil hocam bizzat konuştum
-
@westthrace bilemiyorum hocam bilginize saygi duyarim
-
@maybe öncelikle hayırlı olsun nerede ikametgahınız acaba bende 19 haziranda arandım ama hala gelmedi tebligat .
-
@memuraday1 hocam evet Niğde yi düşünüyorum Allah nasip ederse jandarmadan feragat ediceğim zaten başladığın kurumda ilk 1 yıl ile 2 yıl arasında sadece memur adayı oluyorsun memur olmuyorsun daha beni daha aramadılar soruşturmam devam ediyor ayrıca takip eden oldduysa benden öncede buradan feragat edip başka kurumlara gidenlerde oldu
-
@ayten tercih sizin ama bence iyi düşünün üni.memurluğu maaşı çok düşüktür çalışan bir arkadaşım vardı hiç memnun değildi hocalar bile sana iş yaptırıyor çakılı meslek zaten askeriyenin maaşı daha yüksektir tüm sosyal tesislerden imkanlarından faydalanıyorsunuz ben ptt de çalışıyorum geçenlerde bir müşteri geldi o da askeriyede sivil memurmuş biraz sohbet ettim nasıl bi yer diye bi tane örnek vereyim benim çocuğum kreşte biniliği öğreniyor kaç tane kreşte bu varki dedi yani tercih sizin ama prestij açısından bile askeriye derim ben
-
@emina Teşekkür ederim darisi başınıza
-
@ersn hocam tsk ederim cevabınız için askeriyenin imkanları var haklısınız ama kursta rehber hocam ve bir kaç uzmanı sordum benim için en uygun yerin Niğde oldğunu söylediler İnşaallah kararım hayırlı olur Allah utandırmasın darısı herkesin başına olsun
-
@memuraday1 20 Haziran'da aranmıştım
-
@ayten hayırlısı olsun o vakit:)
-
An itibariyle tebligat elime ulaşmıştır arkadaşlar..
-
@emre23 hayırlı olsun
-
@emre23 hayırlı olsun uzman3dü di mi sizin?
-
@emre23 hayirli olsun
-
@emre23 hayırlı olsun ikemetgah neresi
-
çalıştığımız için alamazsak ptt şubeden alabilir miyiz acaba nasıl yapcaz evde olmazsak
-
Ankaradan bundan sonra aranan arkadaslar buraya yazarsa guzel olur ben aranirsam bende yazcam
-
@emre23
Hayırlı olsun. -
Tebligatim elime şimdi ulaşştı. Bekleyenlere de bir an önce ulaşması dileğiyle.
-
@emina hayırlı olsun.