Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@nötrino uzman yazıyor sadece..Demek sizin birim belli olmuş ::)
-
@emre23 aynen bende sasirdim hayirlisi olur insallah hepimiz icin
-
İstanbuldan eline tebligat geçen var mı acaba?
-
Arkadaşlar aranmamış olduğu halde eline tebligat ulaşan var mı? Yani tebligat alanların hepsi önceden arandı değil mi?
-
@ersn Ankaranin ne zaman bitecegi ile ilgili bişey dediler mi ? Acaba biten oldu mu bilgi verdiler mi size ?
-
@vhkinş İstanbul dayım ama gelmedi siz ne zaman aranmıştınız
-
@durmus 21haziranda aranmıştım bekliorum iyte olmazsa yarın ben aralacağım çünkü 20sinde aranan arkadaş aradığında salı çarsmb gelin demişler ya belki biz aramalıyız anlamadım gittti
-
Arkadaşlar bir sorum olacak tebligat bugün elime ulaştı şükür darısı geride kalanların başına benim sorum 15 günlük süre .. tebligat elime ulastığından itibaren mi 15 gün dimi bu süre ?
-
@boika67 ne zaman arandın hocam
-
@memuraday1 25 Haziran'da
-
@boika67 ankaradaysan 1 gün icinde baslıcan farklı şehirdeysen 15 gün icinde baslıcan goreve hayirli olsun
-
@memuraday1 amin inşAllah teşekkür ederim darısı sizlerin başına tez zamanda
-
Sabah aradim Ankara dan sadece 4 5 kisinin sorusturmasi bitmis ...
Hayirli olsun size arkadaslar
Biz ne zaman aranicaz da yuzumuz gulucek artik ya. -
Arkadaşlar 21 Haziranda aranmıştım, benim de tebligatım biraz önce geldi çok şükür, Allah tüm bekleyenlere bi an önce nasip eder inşallah
-
@ank-sivilmemur aradığınızda isimden kontrol edip sizin tamamlandı veya tamamlanmadı şeklinde bir bilgi veriyorlar mı?
-
@gldm hayırlı olsun inşAllah gelir tebligat artık bende 19 haziranda aranmıştım ama tebligat gelmedi hala
-
@ank-sivilmemur yalnız değilsiniz hocam. antalya benimkide bitmedi daha.
-
@iktisatçı38 çok sağolun, ben de çok strese girmiştim artık gelsin diye, merak etmeyin yakın zamanda yaşarsınız bu mutluluğu
-
@062506aa evet
-
@gldm İnşAllah