Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@the_arga_ hayirli olsun.bende aranmadım daha
-
@kuaf sağol dostum. O son 5 kişinin içindeysen seni de ararlar inşallah merak etme
-
Haber alabilen varsa yazarsa sevinirim aranmayan asillerden
-
Arkadaslar nasil gidiyor ne kdr maas aliyonuz
-
Hakkaten biri hayrına maaşları yazsa sonraki memur alımı için yol gösterici olur.
-
sahil güvenlik çanakkale büro personeli 1. yedeğim yedeklerden sıra gelen varmı?
-
Siz yedeklere sıra geleceği mi söylendi.
-
Yeni ilana kimse başvurmayı düşünmüyor mu
-
@pokuhantes Açıldı mı?
-
@kml evet açıldı ama kimseden ses çıkmayınca tercih edilen bir kurum değil mi acaba dedim
-
@pokuhantes link atabilir misiniz? Başlığı falan açılmadı mı acaba.
-
@kml buyrun hocam
-
@kml başvuru linki
-
@pokuhantes merkezi atamayla mı alıyor? Direkt e devlete yönlendirdi.
-
@evandro hayır mülakatlı alım. Başvuru E devlet üzerinden oluyormuş
-
@pokuhantes çoğu kişinin bu memur alımından haberi yok bence.
-
@adayymemur ben de sizinle aynı durumdayım yakın zamanda kurumu aradınız mı
-
Arkadaşlar merhaba ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum bende başvuru yapabilir miyim çünkü iktisat işletme maliye yazıyor benim bölüm yazmıyor bide siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler yazıyor ama benim bölüm yine yok yardımcı olur musunuz
-
@merveicn benim ki sadece tahmin ama bence başvuramazsınız. Benzeri kurumlarda sayılmıyorsa başvuruyu kabul etmiyorlardı. Kurumun insan kaynakları ile iletişime geçmekte yine de fayda var.
-
Arkadaşlar tercih edilecek iller kısmından il tercihi yapabiliyor muyuz başvururken, yoksa mesela uzman 2 kadrosunu seçenler o illerden birine atanmayı kabul mü etmiş oluyor başvururken? Bir de kaç il tercihi yapılabiliyor eğer il tercihi yaptırılıyorsa?