Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Bayram oncesi arananlardan onaydan gelen oldu mu, benim ki gelmemis onaydan henuz.
-
@062506aa dün aradım henüz onaylanmamış ama onaylanırsa belki çarşamba ya da cuma onaylanır dedi telefondaki bayan, o yüzden yarın yani çarşamba arayacağım,onaylandığının haberini alırsanız buradan yazalım arkadaşlar haberimiz olsun her zaman telefona çıkmayabiliyorlar.
-
@ank-sivilmemur teşekkürler vhki
-
@gv hayırlı olsun bugün mü aradılar
-
@ersn teşekkürler aramadilar ben aradım
-
@gv herkesinki bitmiamidir acaba?
-
@vikings2018 onu bilmiyorum malesef
-
Bu arayipta ogrenenleri neden kendileri onceden aramiyorlar
Simdi ben aramaktan cekiniyorum en son aradigimda biz arayacagiz sizi arayip durmayin denmisti.. -
@ank-sivilmemur hocam güvenlik soruşturması için onlar arıyorlar evet haklısın ama güvenlik soruşturması bitip onay bekleyenlere kendileri aramalarını söylediler yani onay sürecinde olanlar kendileri arayıp bilgi almalı
-
@nil bugün aradınız mı acaba onay durumu ile ilgili bilgi aldınız mı?
-
@melk senin dediğin aranıp onay bekleyenler için geçerli. @ank-sivilmemur, @gv arkadaşımızdan bahsediyor çünkü @gv de bizim gibi aranmayanlardandı. Madem @gv 'nin dosyası geldiyse niye kurum onu aramadı diyo
-
@ank-sivilmemur @the_arga_ Aradığımda biz de sizi arıyacaktık dediler ben onlardan önce davrandım.
-
@the_arga_ güvenlik soruşturması bittiğini haber vermemişler mi hayret doğrusu. siz de aranacağız diye bekliyorsunuz sabırsızlıkla
-
@062506aa siz aradınız mı bugün onay durumu nu sordunuz mu ?
-
@the_arga_ evet ben @gv arkadasimizi kastederek demistim. Ama onuda arayacaklarmis zaten . Eylul un 17 sinde kesin egitim var mi acaba o zamana kadar hepimiz baslamis olsak keske
-
Merhaba bugün kurumu aradım, onay bekleyenlerin onayı gelmemiş, cuma ya da pazartesi tekrar aramamı söylediler.
-
@dilaram teşekkürler
-
@gv Bugün yine aradım daha onaylanmamış,cuma ya da daha sonraki iş günlerine kaldı.
-
Vhki kaçıncı yedeklere sıra geldi bilen var mı acaba
-