Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Dün aradığımda telefonu açan bayandı tc mi istedi baktı devam ediyor dedi tek mi kaldım ona göre bişeyler yapcam dedim yok yok daha gelmeyen çok kişi var dedi
-
arkadaşlar size bir sorum olacak.kyk da 5. yedekte idim dün çağırdılar.şimdi buraya başlayıp sözleşmeli kyk ya geçebilir miyim veya bunlar hala çağırmadı diyelim kykya başlasam sıkıntı olur mu?
-
@vikings2018 hocam jandarma kadrolu kyk sözleşmeli uzman ise jandarma da kazandıgınız arada 100 tl yada 200 tl gibi bir rakam oynayacak . Kyk da nöbet unsuru var extra bana sorsanız ben 1 aydır uzman kadrosunda çalısiyorum ben kyk yı seçerdim
-
@nötrino uzman iyi değil mi hocam ki kyk memuru 2750 alıyor nöbetsiz nöbet saati 4 tl civarı nasıl onu tercih edersiniz ben kyk dan istifa etmiştim memurluğun en az maaşlıdıdır nasıl 100-200 fark var.misal millet şuan 9 gün tatile başlamıştır kyk memurunun böyle bir şeyi yoktur çünkü pat diye bayramın bilmem kaçıncı gününde nöbetin vardır
-
@ersn nöbet varsa işler değişir.polis gibi.
-
@ersn askeriye acisindan dedim ben hocam.
-
@nötrino tamamda ikisini kıyasla askeriye her açıdan iyi değil mi hocam
-
@nötrino neden boyle dediniz memnun degil misiniz jandarmadan
-
@vikings2018 ben kyk da yyp için asılım ama jandarma uzman 3 kadrosunda yedekteydim. Jandarma çağırdığı için jandarma tercih ettim ama siz neden kararsız kaldınız
-
@nötrino hocam neden öyle dediniz ben de kyk da yyp den vazgeçip jandarma uzman 3 kadrosunu tercih ettim ama zor seçim yaptım. Sizde öyle diyince içime kuşku düştü lütfen neden kyk seçerdim yazdınız biraz daha bilgi verir misiniz
-
@melk Siz başladınız mı jandarmada görevinize yoksa sadece çağrıldınız mı?Bu arada ben de uzman 3 üm ayrıca kyk'dan istifa etmiş biriyim sanırım jandarmayı kazanmasam da bırakırdım 3güne 1 nöbet tuttuğumu bilirim en fazla 4buçuk ay dayanabildim.
-
@nil hocam kyk yı asıl kazanmıştım evraklarımı teslim ettim ki jandarmadan çağırıldım. Jandarmada yedekteydim ama sıra gelmiş şimdi onayı bekliyorum. Yani ikisinde de çalışmadım seçim olarak jandarmayı seçtim sonunda ama epey kararsız kaldım. Şimdi sizin yazdıklarınızda içime su serpti doğrusu
-
-
@melk daha jandarmada çağrılmadım
kyk ya hemen başlama imkanım varsa geçerim jandarmaya diye düyünüyorum.veya ikisinden herhangibiri önce çağırrsa.açıkçası akışına bıraktım hocam.bayramdan sonra kyk g.soruşturması verecem.sizce ne yapmalıyım? -
@dilaram teşekkür ederim size de hayırlı olsun
-
@vikings2018 bende sizin gibi akışına bırakmıştım jandarma yedekte beklerken kyk asıl olarak kazandım ve evrak teslimi yaptım tamam dedim kyk da çalışacağım. Kyk güvenlik soruşturmasını beklerken jandarmadan arandım güvenlik soruşturması bitmiş ve yedekte olmama rağmen sıra gelmiş. Biraz ailemin etkisiyle jandarma kararını verdim. Çok önemli bir karar hayırlısı olsun sizin için. İyi düşünün Burada yazanlardan jandarma daha iyi gibi ama bilmiyorum karar sizin
-
@melk jandarmayı daha çok istiyorum bakalım hayırlısı.
-
@vikings2018 kyk ya daha güvenlik soruşturması vermediğinize göre tahminim o bitene kadar jandarmadan haber gelir. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@melk kyk Ankara için başvurduysanız hatırladığım kadarıyla bu sene ankara hep taşra için istemişlerdi taşra diyip geçmeyin sadece ulustan binip gittiğim mesafe 1buçuk saatti toplamda 2 saatte işe varıyordum bi de bunun dönüşü toplam 4saat yolculuk yapıyordum bu etkeni de gözardı etmeyin.
-
@nil ben bursa tercih etmiştim memleketim orası diye ama oturduğum yer Ankara. Umarım hayırlısı jandarmadır. Görüşmek üzere diyelim o zaman