Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@adam-simith hocam bilgisayar sertifikasi herkes de var nerdeyse. O kosul kosuldan sayilmaz
-
@figo102009 asker, er veya erbaş olarak mesleğe başlamıyorsunuz hocam. Bunlarda nerden çıktı biri fena halde saçmalamış. Uzmanlık her anlamda daha rahat çalışır, puaniniza göre tercih yapın ama uzmanlık daha iyidir.
-
Vhki 550 kişi de 80 e düşer mi acaba
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Vhki 550 kişi de 80 e düşer mi acaba
4001 hocam o kadar düşmez uzmanlar 83 ve üzeri vhki de aynı şekilde olur
-
@antimülakat, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@figo102009 asker, er veya erbaş olarak mesleğe başlamıyorsunuz hocam. Bunlarda nerden çıktı biri fena halde saçmalamış. Uzmanlık her anlamda daha rahat çalışır, puaniniza göre tercih yapın ama uzmanlık daha iyidir.
Hocam o zaman bildiğin kul hakkı.. Bütün herkesi zan altında tutmuşlar. Yani bu alım bildiğiniz normal 8-5 memur havasında olan alımlardan.. Çok teşekkürler hocam..
-
Vhki 4001 olduğu için uzmanliklardan daha yüksek kapatacak gibi hissediyom ama nedense vhki başvurmayı uygun goruyom:D beni bu çıkmazdan kurtarın
-
@keynezyenciii, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Vhki 4001 olduğu için uzmanliklardan daha yüksek kapatacak gibi hissediyom ama nedense vhki başvurmayı uygun goruyom:D beni bu çıkmazdan kurtarın
Hocam puanınız kaç?
Ayrıca uzmanlık daha iyi deniyor galiba hocam -
@figo102009, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@keynezyenciii, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Hocam puanınız kaç?
Ayrıca uzmanlık daha iyi deniyor galiba hocam82.4 herşeye sınırda bir puanım var şükür
-
@figo102009, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Hocam puanınız kaç?
Ayrıca uzmanlık daha iyi deniyor galiba hocam82.4 herşeye sınırda bir puanım var şükür
Hocam merkezi alımda da tercih yapacak mısınız? Malum iktisat en son alımda 84 lerde kalmış sanırsam.. Ne dersiniz..?
-
Hocam puanınız kaç?
Hocam merkezi alımda da tercih yapacak mısınız? Malum iktisat en son alımda 84 lerde kalmış sanırsam.. Ne dersiniz..?
Düşmez hocam çok bir kadro yok maalesef ama yinede yazdım birşeyler tam listeyi doldurmadim hayırlısı bakalım merkezi imkanszlasti beni belediye kadroları merkeziden çıkınca atanamam artik
-
Jandarma ve sahil güvenlik akademisine vhki olarak girdik diyelim örneğin eskişehirdeki il-ilçe jandarma komutanlıklarından birine eş durumundan tayin isteme hakkımız var mı?
-
Başvuramıyorum ne kpss puanım çıkıyor ne de kaydet butonu çıldıracağım
-
basvurumu ıptal edemıyorum tamamen yardımcı olacak varmı
-
@lampard neden böyle bir karar aldın kardeşim?
-
@öktem_ilteriş INSANLARIN HAKKINI YEMEK ISTEMIYORUM VAZGECTIM CUNKU KARDES
-
@lampard, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
basvurumu ıptal edemıyorum tamamen yardımcı olacak varmı
Puan kaçtı hocam?
Özel değilse neden başvurunuzu geri çekmek istediniz..? Teşekkürler.. -
@figo102009 kardes basvurumu gerı ceksem acıklayacam ama cekemıyorum yardımcı olabılır mıısnız
-
@lampard, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@figo102009 kardes basvurumu gerı ceksem acıklayacam ama cekemıyorum yardımcı olabılır mıısnız
Hocam yapılan başvuru geri iptal oluyor mu tam bilmiyorum lakin artık gitmezsiniz. Ama tabii ondada birinin önüne geçmiş olurum diyorsunuz. Napsak bilemedim şahsen.. (Bana göre muhtemelen iptal olunmuyor gibi..)
-
@lampard hocam tekrar sayfaya gir bilgilerinde sana uygun olmayan özellikte bir meslek sec eger sistem kabul ediyorsa. En azindan yanlis basvuru sayilir ve baskasinin hakki gitmez sen kosullari saglamadigin icin. Tabi olursa...
-
Jandarma Uzman maaşlari ve a grubu guy sgk gibi mesleklere gecis hakkinda net bilgisi olan var mi ?