2017_2
-
@kullanıcıadi hareket memuru olmayacağınız için gerek yok hocam. Düz memur için böyle bir şart belirtilmemiş.
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam. ️
-
Bu ozel sart istenen yerler bilgisayar sertifikasi ya da meb onayli ingilizce sertifakasi kacla kapiyo bilgiisi olan varmi bolum iktisat
-
Arkadaşlar men onaylı sertifika da üniversitedeki bilgisayar dersi sayılıyor mu trankripte gözükürse kabul edilir mi?
-
kaçına bitiyor tercihler?
-
Artık 89.11 ile atanma ümidini yitirdim.daha sonraki atamada sanırım ankara yine yüksek kapatır.yeniden ders çalışmalı mıyım hocam?
Hocam ne olacak bu halimiz -
Ben de işletme mezunu olarak 85 puanla sadece iç Anadoluda ki yerleri tercih ettim atanma ihtimalim yüzde kaç?
-
@zavallı-kimyager bir kuruma atanıp zamanla Ankara'ya gelmeyi deneseniz?
-
@burcuburcu imkan olsa keşke...özel sebeplerden malesef o yüzden kötü hissediorum
-
@zavallı-kimyager puanıniz gayet iyi az bir sabır diliyorum.
-
C seviye yds isteyen iktisat kadroları kaça düşer acaba
-
@genclerbirlikli çok muazzam düşüş olmuyor diğer kurumlara göre. İç işleri için zamanında kamu yönetime açılan kadro 86,5 puanda kalmıştı. Bu alımda da iktisat için 82-83 bandının altına inmez hocam.
-
@antimülakat çok teşekkür ederim hocam...
-
@antimülakat benim 79 iş görmez o zaman
-
@antimülakat işletme 82.07 puanla şansım var mı sizce?
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: 2017_2
@antimülakat işletme 82.07 puanla şansım var mı sizce?
Benimde 82.4 hocam merkezi imkansz bize 83 üzeri için merkeziden şans var maalesef çok uçta kalmisiz . Belediye il özel idare vs merkeziden çıkması hiç iyi olmadi
-
@genclerbirlikli çok zor hocam. En azından bu atama için
-
@mülakatzedee sizinde biraz zor görünüyor, 83 üstü kalacak gibi duruyor çoğu yer.
-
@antimülakat o zaman 15 lirayı yakmaya gerek yok
-
@genclerbirlikli bence yak gitsin. Ne ilk yanan paran olacak ne de son! 15 TL yanması, son kertede canının yanması kadar kıymetli değil. Her ne kadar yok denilecek kadar az ihtimal olsa da denemekten vazgeç demiş olmayayım.