2017_2
-
Atanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-tercih-kontenjanlari-ve-taban-puan-analizi bu yazıyı boşa yazmamış olmak bizi mutlu etti.
-
@antimülakat evet hocam analizlerinizde nokta atışı yaptınız. Tesekkur ederiz.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2017_2
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-tercih-kontenjanlari-ve-taban-puan-analizi bu yazıyı boşa yazmamış olmak bizi mutlu etti.
Maşallah tahminlere hocam. Bana atanır atanamaz deyin ona göre ders çalışayım:D çok güvendim size:)
-
@antimülakat ayrıca iibf nin taban-tavan puan sıralamasını bekliyoruz sizden. Tüm lisans mezunlarının verildiği listeden kendi bransimizi ayırt etmek zor oluyo gercekten
-
@keynezyenciii eger ptt ve gümrük hazirandan once net sekilde aciklanmaz ise son atama bu atamalardan bile yüksek kapatabilir.
-
Çok ağrıma gidiyor yeniden ders çalışıyor olacak olmak
-
Herhangi bir belge teslim edilmeyecek mi? Göremedim
-
Pardon yanlış başlığa yazmışım
-
@guyan-gelmiş PTT bu cumaya netlesecek inşallah ama gumrukten emin olamayız süreçleri çok yavaş. Gümrüksüz kaça düşer
-
@guyan-gelmiş demeyin hocam ya umutlar son atamaya kaldı. Zaten mulakatlardan da pek bisey çıkacağı yok. Hatta haziran atamalarında alim sayisi daha fazla olduğu icin ben umitliyim. Ama yine de ne olur ne biter bilemiyoz iste
-
@isltme_isltme hocam kıyas yapın 2015/2 ataması puanları ile 2016/1 minimum puanlarını.Belli bir puana sahip çok kişi bekliyor sadece şurdan kıyas yapın gümrük mülakat listesi yayınlandı 85 üstü bir hayli çok ama merkezi atamada çoğu tercih yapmamış gibi gözüküyor veya istediği bir kaç ili yazıp bırakmış gibi bu insanlar son atamayı son çare olarak görüp tercih yapacaktır.O yüzden 84 altı iibf'linin ders çalışmasında fayda görüyorum.
-
@guyan-gelmiş hak veriyorum size hocam ama 83 puanı bile çok zor aldım. Yaş ilerliyor, ailevi sorumluluklar var. Yani benim gibi bi cok kişi var. Bu puanların yanmasi insanın zoruna gidiyo.Rabbim hakkımızda hayirlisini versin ne diyelim.
-
@keynezyenciii ptt nin 2017/3 alımı mulakatsiz olsa bari diyecem ama bu kadar beklettiler o kadar insanı ama yine süreç ayni isleyecege benziyo (mulakata devam).
-
@isltme_isltme insan kaynakları mulakatsz diyor hocam ama bakan danistayla gorusmus Danıştay yd kararını bozmuş öyle söylenti çok yuksek
-
@keynezyenciii keşke öyle bi durum olsa hocam ya... ayrıca bence ptt 2017/2 alimi ile yerlesenler için bi skinti olusmayacak diyorum. Asıl mevzu 2017/3 alımının nasıl olacagi
-
@isltme_isltme bakanın sözüne bakılırsa mülakat istiyorlar maalesef ama bilinmez umarım Danıştay kararını aynen onaylar
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: 2017_2
@keynezyenciii keşke öyle bi durum olsa hocam ya... ayrıca bence ptt 2017/2 alimi ile yerlesenler için bi skinti olusmayacak diyorum. Asıl mevzu 2017/3 alımının nasıl olacagi
PTT 2017/2 ler aranmaya başlamış ise başlamaları için hocam @Antimülakat biz 2017/3 Lee tekrar mülakata mi gider bu dogrultuda