Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@bobsinclair Bilişim alanı da epey oldu ama bir duyum yok hocam , branş branş açıklamazlarsa biraz bekleriz gibi görünüyor.
-
@snali bundan önceki topluca mı açıklanmış peki
-
@accosator Daha önce burada sorulduğunda branş branş demişlerdi hocam
-
@snali çok bekleriz o zaman. Hep çok bekliyoruz zaten. Bekleme uzmanı
-
Merhaba arkadaşlar, herhangi bir duyum alan var mı açıklanmasına dair?
-
hepsi bir arada açıklanacakmış önceki sınavlarda olduğu gibi 4 ay sonra açıklanırmış yaklaşık olarak. her başlıkta böyle yazıyor. bir de güvenlik soruşturması ile ilgili emniyetten bilgi alabilenler oluyomuş nasıl oluyo o iş emniyet paylaşmaz öyle bilgileri.
-
@soulofnight emniyet size güvenlik soruşturmasının sonucunu söylemez ama gönderdik, göndermedik der,bu kadar bilgi verir.
-
Hakkında güvenlik soruşturması yapıldığını ögrenen yada evine polis gelen oldumu?bana hiçbiri olmadı sonuçtan ümitsizim açıkcası...şu ana kadar 1,5aylık sürede bunların olması gerekirdi diye düşünüyorum
-
@accosator size hiç bi kurumdan bilgi verdiler mi ? ben hiç duymadım bilgi verdiklerini.
-
@soulofnight yok hiç gitmedim emniyete, ama gidenlerden bildiğim kadarıyla yolladık yollamadık diyorlar sadece
-
Emniyetten emniyete değişiyordur belki bazısı ketumdur bazısı kısaca bilgi veriyordur
-
@soulofnight biz mülakata gireli bir ay oldu mu, ne zaman girmiştik?
-
@accosator 27 şubattı hocam. oldu sayılır
-
@soulofnight kurumlar gvs formlarını emniyete hemen ulaştırıyorlar mı bilmiyorum belki bizimkiler daha yeni yeni ulaşmaya başlamıştır.
-
@accosator alinacak kişileri belirleyip mi gonderiyorlar yoksa herkesin toplu yollanıp temiz cikanlar arasından mı kazananlar belirleniyor önce onu öğrenmek lazım.
-
@soulofnight ben de onu düşünüyordum, şimdi yazacaktım tam sen hızlı çıktın
-
@soulofnight bddk ilan ettiği kadro sayısını genelde doldurmayan bir kurum mu, eğer öyle ise tahminimce sadece kazanacakları yolluyordur zaman kaybetmemek için ama sonuçlar 4 ayda açıklanıyorsa tersi de olabilir
-
@accosator gecikme sebebi bence bddk daki degil emniyetteki surectir diye düşünüyorum.
-
@soulofnight bütün mülakatkarın açıklanmasının uzun süresinin sebebi gvs ler zaten
-
@accosator gvs sonuçlanana kadar kazanacak kişilerin kendine baska yollar çizebileceği ihtimalini düşünmüyor yöneticilerimiz. Neyse boynumuz kildan ince, kös kös oturup bekleyecegiz.