Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Arkadaşlar mülakata giren herkesin gvs si yapılıyor.Sadece kazananların yapılsa ve bunlardan birisinin gvs si sıkıntılı olsa o kişinin yerini doldurmak için arkadakiler için tekrar gvs yapmaları gerekeceği için herkese yapılıyor ve kazananlardan sıkıntı çıkan varsa arkadan yeri dolduruluyor.Öncelerde görüştüğüm bir murakıptan aldığım bir bilgi bu.
-
@wickselll saģol cevap için...
-
Geçen olan alımda sınav 03-04 Nisanda olmus 21eylül gibi mülakatlar sonuçlanmış galiba , bizim sınav 16-17 aralıkta oldu Mayıs ortası en geç açıklanır gibi
-
@paretowilfredo Emeğine sağlık kardeşim
-
Kurumu arayan soran var mi arkadaslar??
-
@asdfghasdfgh mühendislikten giren arkadaşların gvs leri bitmiştir herhalde ama diğerleri daha tamamlanmamıştır bence ama arayıp sormadım.
-
@accosator anladim tesekkurler
-
Burayı yavaştan yoklamaya başlasak güzel olacak ya. Çok uzun sürmesin sonuçları açıklamaları.
-
Ben aradim arkadaslar idari personel aliminin guvenlik sorusturmalari henuz gelmemis 2 ay oldu gondereli dedi , o geldikten sonra meslek personeli ilgilencez dedi
-
@asdfghasdfgh yok artık bizimkiler halen beklemede yani.?
-
@muzlusut net bilgi vermediler acikcasi bizim guvenlik sorusturmalarinin gonderilip gonderilmedigi ile ilgili
-
@asdfghasdfgh hey yavrum hey bize sıra gelene kadar, iyi de bunlar her işi taksit taksit mi yapıyor, idari personelin gvs leri ile beraber yollanamıyor mu yani :/:/:/ bence yollamişlardır yaa
-
@muzlusut ......o geldikten sonra meslek personeli ile ilgileneceģiz dedilerse arkadaşa korkarım ki göndermediler :/:/:/
-
Bende geçen ayın 20si gibi aradım dediler ki bı bu kadar daha surebilir. Süreç emniyetle birlikte yurutuldugunden tam tarih veremiyorum diye. Peki olumlu sonuçlanırsa göreve başlama ne zaman olur tahmini dedim bir ay içinde başlatılır dendi. Benim tahminim bu işin en geç göreve başlamayla birlikte Mayıs sonu bitmesidir. Daha önceki alım sürecinin beş ay da bittiğinin baştaki sayfalarda okumuştum..
-
@muzlusut insallah mayis sonu olur dediginiz gibi..
-
@muzlusut o zaman bizim gvs ler de gitmiş demek ki...
-
Nisan sonu Mayıs başı gibi açıklanır umarım, o zaman.
-
Şahsen ben 3 aydan önce beklemiyorum.Mayıs ortasından önce gelirse şaşırırım.Bizim gvs ler gitmiştir muhakkak.
-
Arkadaşlar bir önceki alımda işe başlamalar ne zaman oldu bir bilgisi olan var mı.
-
@wickselll haziran mı temmuz mu sevgili wicksell 'cim, ben o kadar bekleyemem gel şunu mayıs yapalım, haziran temmuz çok sıcak oluyor ben sıcağı hiç sevmem :):)