Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Bu başlık ne kadar sessiz herkes harıl harıl calışıyor sanırım listeler ne zaman açıklanır puan tahmini filan hic yazan yok ya beklenenden cok yuksek ya da cok düsük kapatacak belli ki hayırlısı
-
@soulofnight bundan 4-5 sene önce girenlerle şimdi girenler arasında maaş farkı var. Mesai gibi bir şey yok gayet prestijli bir kurum . Özel sektör burada gerçekten kafası çalışan insanlara 3-4 katı maaşlar teklif edebiliyor. Nereden mi biliyorum ailemde çalışan var. İnsanı yeterince tatmin edici bir kurum.
-
@nameless listeler haftaiçi açıklanır herhalde. bddk uzman yardımcılığına başvurdum 88 le umarım gelir
-
@keynesinabv sağol kardeşim Allah razı olsun. Benim sektör iibf olmadigindan ozelde banka sektoru kabul eder mi bilmiyorum ama şimdilik bejlentim sinava girmek ve kazanmak.
-
@hunat insallah haftaya acıklanır gecen sene 4 5 gun kala acıklamıslardı istanbul dısından gelenler icin cok sıkıntılı ondan başlik gibi sessiz kalıp hafta ici aramazsak yine geç açıklarlar gibime geliyor
-
@soulofnight sadece banka değil yahu bu işin en kaymaklı alanı olan pwc,socar gibi büyük devler buralardan çok adam alıyor
-
@hunat bence 88 le gelir kardeş
-
Arkadaşlar daha önce hiç kurum sınavına girmedim ve klasik sınav olması gözümü korkutuyor. BDDK sınavına girmiş tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? mesela nelere dikkat etmeli, puan konusunda cimriler mi gibi
-
@accosator inşallah bakalım
-
@hunat puan konusunda cimriler bu doğru lakin buna karsi napcaz bunu bilmiyorum işte dostum
-
@nameless Ankara'dan geleceğim ben de haklısın inşallah bir an önce açıklarlar aramak lazım
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@soulofnight sadece banka değil yahu bu işin en kaymaklı alanı olan pwc,socar gibi büyük devler buralardan çok adam alıyor
Hocam her sey para mi ya buralara gecenlere ben şaşırıyorum sahsen ben devlete hizmet etmek isterim. Büyük sirketleri napiyim
-
@keynesinabv anladım hocam inşallah kazanırız da ajandamız belli olur:)
-
Yabancı dil sınavı kesin sadece ingilizceden türkçeye çeviri seklinde mi olacak yoksa onceki sinavlardaki gibi turkceden ingilizceye de var mı?
-
@soulofnight ilanda metnin Turkce ye cevrilmesi yaziyor. O yuzden Ingilizce ye ceviri soramazlar
-
@hunat, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@soulofnight ilanda metnin Turkce ye cevrilmesi yaziyor. O yuzden Ingilizce ye ceviri soramazlar
Isteseler gayet de sorarlar. Sorarlarsa ne diyeceksiniz ilanda yazmiyo mu diyceksiniz takmazlar bile
-
@shady1 son sınavda türkçeden ingilizce var mıymış? Kılavuz bu sınavla aynı.
-
@soulofnight son sinavda ing-turkce ve türkçe-ing çeviri vardi hocam
-
@shady1 takmazlar mı? Koca üst kurul bu kadar insanla alay mı edecek kalsın o zaman
-
Kılavuz ayniysa o zaman geçen seneki gibi olur bence ing - Türk ve Türk - ing.