Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@hayallervmy tam olarak nasıldı? kılavuzda a, b, c, ç, d diye ayırdığı her başlıktan soru cevaplamak zorunda mıyız? Yoksa sınav toplamında 7 soru var 5ini seç seklinde mi?
-
@soulofnight ben bddk uzmanlığına girmiştim kavram soruları zorunlu kalanları seçmeliydi.
-
@hayallervmy anladim tesekkur ederim. benim de hukukcu uzman yardimciligi ama kimse bilgilendirmiyor
-
@soulofnight tavsiyem bi önceki sınav sürecini forumdan taramanız. Zira çoğu sorular orada paylaşılmıştı. Yardımı olur diye düşünüyorum.
-
@hayallervmy aradım taradım alanimla ilgili bir şeyler bulamadım. hukukçu meslektaşlarım her zaman olduğu gibi bilgi paylaşmayıp burada paylaşılanlardan tek taraflı yararlanan kişilikler. Özel olarak da mesaj attım hepsine ama dönmediler. BDDK yı da aradım bezgin bi uzman yardimcisi bilgi veremeyiz vs. geçistirdi. ..Paylaşilan sorular ağırlıkla bankacilik uzman yardimcisi ve murakiplik sınavına giren arkadaşların soruları. Sağolun tavsiye ve bilgilendirmeleriniz için. Bir şekilde öğreneceğim artık.
-
@soulofnight hocam spk cıkmıs hukukcuların soruları her senenin var ingilizce de var yaķın cıkacagini dusunuyorum bddk ile bir göz atın isterseniz
-
Az önce kurumu aradım bu güne yetistirmeye calisiyoruz en gec bir iki gune aciklariz haftaya kalmaz kesinlikle dedi gorevli ondan arayan arkadaslar olursa daha erken aciklayabilirler sanki
-
@nameless bi bakıyım o zaman hocam iyi oldu söylediğiniz.
-
@nameless Heyecanlandırdın hocam bizi Bir an önce açıklasalar da ona göre önümüze baksak.
-
@wickselll sanırım taban puanlar belli de yayınlamadılar daha ben murakipliga basvurdum görevli puanimi sordu 80 civarinda dedim biletinizi alın simdiden dedi neye dayanarak diye sordugumda sadece tahmin deditabi ne kadar dogru bilemem ama murakiplik düsük kapatacak gibi eger gorevlinin tahmini dogruysa
-
@nameless Pek ciddi değil gibi geldi bana,böyle bir dönemde murakıplık 80 civarına kadar düşerse büyük sürpriz olur herhalde.
-
@wickselll gorevlinin yorumunu bilemem ama gecen sene muraklik kapattigi puan siralama 4000 lerdeydi puan olarak bu senede o siralama 80 lere gelio bir de tek sene puani bu sene basvurular ondan ben zaten 79 83 arasi kapatacak diye bekliom murakipligi bakalim
-
@nameless İnşallah haklı çıkar tabi ki o ayrı
-
@wickselll insallah hocam
-
@nameless hocam benim de düşüncem bu yönde murakıplık baya düşük kapatacak bence
-
Bence 80 e kadar düşmeyebilir. Telefonda konuştuğumuz kişiler genelde evrak memuru oluyor ve bu işi pek bilmiyor. 80 puan deyince 100 üzerinden 80 ise iyi puan sıralama gelir diye düşünüyorlar. Daha önce bir kurumda başıma gelmişti yanlış hatırlamıyorsam kyk müfettişliğiydi. Umarım yanılırım oldukça düşük kapatır da 85 altı sınav görür. Malum gelen ilanlar hep 300-500 kişi çağırıyor ve hep aynı grup giriyor sınavlara.
-
@jbsay hocam bence de yüksek kapatacak şu ana kadar alım yok bunun haricinde yds gibi önşart olmaması ve 7 puan türünden başvuru yapılacak olması bu 7 puan türünden baya kişinin ddk olduğu için fazla başvuru alacak büyük ihtimalle 85-86 bandında kapatacak. Geçmiş yıllarda 3-4 ayrı puan türünden çıkarken bu sene 7 puan türünden olması büyük bir handikap.
-
@keynesinabv ben de aynı fikirdeyim, 85 altına düşmez gibi tahmin ediyorum
-
Sınav İstanbul'da olmasına rağmen yüksek kapatır, herkes aylardır ilan bekliyor. Çok az bio ilana çıktı zaten.
-
Ne zamn açıklanır ya ona göre ayarlarsak kendimizi bddk yrd. için başvurdum 85 le gelir mi bilmiyorum