Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
eğitimcileri sebebsiz yere zenginleştirme üzerine kurulu bi sistem var o zaman...
-
maaşları artmalı öğretmenlerin hiç böyle hafta sonu kursuna gerek kalmadan, nitelikleri sorgulanıp arttırılmalı hem de çoğunun çokça
benden kötü matematik yapan matematik hocam, şu anki benden kötü konuşan (iyiyim) İngilizce hocam olmamalı çocuklara öğretmen -
@impressiveunit hocam daha ne kadar arttırılsın ya adamlar zaten yarım gün çalışıp bizlerin kazanamayacağı maaşlar alıyorlar stres yok baskı yok çoğu niteliksiz dediğiniz gibi matematiği ingilizcesi bizden çok kötü olan bir çok öğretmenle karşılaştım daha -de/da ekini doğru kullanamayan türkçe öğretmeni mi olur? türkiye gibi bir ülkede oluyor işte biz de anca kpssde dereceler yapalım zorlu kurum sınanvlarını mülakatları geçelim 90 küsür yds puanı alalım ama 4bin tl maaş alabilirsek sevinelim yazık valla
-
@gerha bizim sistemimiz kötü, onların bizden çok maaş alması saçma değil. Çocuğumun öğretmeni benden daha bilgili olmalı. Ben doğuya gidebilecek olsam zaten tıp da düşünürdüm, öğretmenler gitmekte ama. Maaşların az olması genel olarak kötü bize ama bu onların maaşlarının da az olduğu gerçeğini değiştirmez. Aslen iyi öğretmenler olarak o maaş az demekteler ve katılırım. Ama yine kötü doktor etik olmayarak tıp konferanslarına ilaç şirketleri ile gidendir ya kendini geliştirmekten uzak öğretmenler hatta benden kötü dövüş sporu geçmişi olan polisler... İşte bu açıdan bakınca iyinin maaşı az kalıp kötünün (derste değil kursta öğreten) çok olmakta.
-
Arkadaslar burayi ogretmen sayfasina cevirmeyelim
-
Arkadaşlar sınav başvurusunda fotoğraf yükleme butonu çalışmıyor aynı sorunu yaşayan var mı? fotoğrafı en son aşamada mı yükleyeceğiz?
-
@lex-fori evet hocam
-
@donniebrasco Eyvallah hocam teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar ben dilekçeyi göndereceğim ama kararsız kaldım.Ptt den mi göndereyim yoksa kargo mu? Siz nasıl gönderdiniz kaç güne gider?
-
@johnnash PTT'ye gidip APS ile evrak göndermek istediğimi söyledim.Görevli 1 günde ulaşacağını söyledi.
-
30 Kasım'a kadaar evrakları gönderebilirsiniz. Aceleye gerek yok.
-
arkadaşlar sınav başvurusunu yaptım dilekçeyi de yazdırdım ancak şimdi değişiklik yapmak istiyorum izin verilmiyormuş.Başvuruyu geri çekip iptal etsem tekrar başvuru yapabilirmiyim bu şekilde yapan var mı?
-
@lex-fori bence bddk 'yı arayıp sorun kardeş, en doğrusunu bu şekilde öğrenirsiniz
-
İlanda yazıyordu tel
-
hocam aradım da ulaşamadım ondan burdan bi yazayım dedim
-
@lex-fori başvurumu yaptığımda ben aramıştım cevap vermemişlerdi ama 5 dk sonra dönmüşlerdi kendileri.Bugün ulaşamazsanız yarın sabahtan arayın
-
@lex-fori dönmezlerse telefondan tüm bilgilerinizi (telefon dahil) yazıp sinav@bddk.org.tr'ya değiştirmek istediğiniz kısım/kısımlar ve ayrıca değiştirmenin mümkün olup olmayacağı, gerekli ise tekrar başvuru gibi yazarsanız size daha çabuk dönerler.
-
@eeengineer55 Bilişim alanında nasıl sorular vardı hatırlıyorsanız paylaşabilir misiniz?Nasıl çalışmalıyız.
-
@ftm genel olarak zor değildi diyebilir. Geçen sefer bilgisayar ve elektronik ortak sınav kağıdı verdiler 55 puanlık ortak kısım vardı ordada 30 puan civarı kod yazma vardı. Zor değildi ler çok hatırlamıyorum baya zaman oldu:) sıralama falan vardı kod vermiş ne işe yarar gibi şeyler vardı. 25 puanlık ta bilgisayarla ağla ilgili kavramlardı. 45 puanlık kısım bilgisayar ve elektronik için ayrıydı. Elektronik mühendisi iseniz yazayım 1 tane eem alcaklar galiba. Temel konularda genel bi tekrar yeterli olur korkulacak bir sinav değil
-
arkadaşlar başvuru süresi dolduktan sonra başvuru dilekçesini yazdıramıyor muyuz ?