Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@keynesinabv hepsini birlikte açıklama huylarından vazgeçmişler yani. Buda güzel bir şey, demek ki bizimki de bitince açıklanır.
-
Bilişim mülakata gireli 2.5 ay civarı oldu sanırım.Bu durumda bizde ramazana kadar bekleyebiliriz heralde.
-
@keynesinabv hukuktan alimlarla ilgili bilgin olup da soylemiyorsan don't.
-
@soulofnight duyarsam ilk sana diyeceğim
-
Bir girip bakayim dedim heyecanlandim yav bilisim icin girmedigim halde Biseyi merak ediyorum hangi siraya gore acikliyorlar mulakat sirasina gore mi ??
-
hala aciklanan bisey olmadi
-
Bugün de açıklanmayacak heralde , belki de uzun bir süre açıklanmayacak duyum alan arkadaşın yeni bir duyumu var mı tarihe yönelik
-
Bilişimin eli kulağında diğerleri de sırayla ve en geç iki hafta içinde açıklanır.
-
@cemile-sultan mayısa kalmayacak yani?
-
Ben o şekilde duyum aldım. Kalmaz diye düşünülüyor.
-
@cemile-sultan, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Bilişimin eli kulağında diğerleri de sırayla ve en geç iki hafta içinde açıklanır.
İnşallah dediğiniz gibi olur ve kısa sürede açıklanır.
-
Heyecanlandım şimdi. Mayısa kalmazsa süper olur ya.
-
İnşallah Cemile Sultan haklıdır.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması yapılan oldu mu ? Bilginiz var mı ?
-
@asımın-nesli Bir arkadaş herkesin soruşturması yapıldıgını yazmıştı. Diğer kadrolar için belki olabilir de murakıplık için zaten istenen kişinin daha azı sınavı kazandı. Mülakatı olumsuz olanların soruşturmasını murakıplık için neden yapsınlar ki. Benim soruşturmam yapılıyor, olumlu düşünmek istediğim için böyle düşünüyor olabilirim ama zaten alınmayacak adamın soruşturmasının yapılması da pek akla yatmıyor.
-
Bildiğim kadarıyla sadece komisyondan olumlu not alıp mülakatı kazananlara değil tüm katılanlara yapılıyor soruşturma.Herkese puanlama yapılıyor.Mesela 10 kişi kazandıysa bunlar belli,sadece onların soruşturması yapılsa ve 1 tanesinin soruşturması olumsuz olsa o kişinin yerine 11. kişiyi almak için tekrar soruşturma yapılması beklenecek yada 9 kişi alınacak.Bunun önüne geçmek için mülakata giren herkese yapılıyor diye biliyorum.Zaten aksi olsa mülakat sonucunu açıklayıp soruşturma yaparlardı diye düşünüyorum.
-
@pow3rtech hocam sizin soruşturmanızın yapıldığını öğrenebildiniz mi?
-
@wickselll Dostum 35 kişilik kontenjan var 31 kişi kazanmış. Neden yedek düşünülsün ki alınmak istenirse herkese yer var. Uzmanlık için dediğinizi dığru ama murakıplık için akla yatkın gelmiyor
-
@soulofnight Evet dostum polis aradı, adres teyiti için.
-
@pow3rtech, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@wickselll Dostum 35 kişilik kontenjan var 31 kişi kazanmış. Neden yedek düşünülsün ki alınmak istenirse herkese yer var. Uzmanlık için dediğinizi dığru ama murakıplık için akla yatkın gelmiyor
Hocam kontenjanı doldurmama durumu olabiliyor.BDDK daha önce yapmış sanırım bunu.VMY'de de olmuştu hatta.Yazdıklarım kesin bilgiler değil,duyum ağırlıklı.Dediğiniz gibi de olabilir.