Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Allah rızası için açıklanana kadar kimse bir şey yazmasın... Bir çok kişi gibi BDDK'dan çok buraya bakıyorum açıklandı zannedip böyle tartışmaları görünce hüsrana uğruyorum.
-
@soulofnight sonuçlar açıklanınca hüsrana ugramayalim da
-
@blackmirror ona yapacak bişey yok "hayırlısı" der geçeriz:)
-
@oguzhan24 birader bos muhabbet yapma. Ha bide geçen sene mulakattan elendin diye kurumdaki insanlara çamur atma
-
@bahad4r seni tebrik ediyorum sen bu zeka ile sınavı geçtiysen hakikaten helal olsun. Türünün ilk örneği olabilirsin. Yapmayım diyorum fakat senin gibiler ancak bundan anlıyor. Ne diyim Allah senin gibilere bu ülkenin kurumlarını emanet etmesin ama sana da hayatında başarılı olabileceğin işler nasip etsin. Yanlış anlama derdim sen değilsin bu ülke. Bir de ufak ricada bulunsam bir daha beni kendinle muhatap etme.
-
@oguzhan24 Üzerine düşeni yapmaya çalışmışsın ama boşa nefes tüketmeye gerek yok. Fakat ben kurumun, senin düşüncen kadar katı yaklaşmayacağını düşünüyorum. Sonuçta bunlar sürekli yurtdışı git gel yapan, okumuş, kültürlü insanlar, bazı şeyleri aşmış olmalarını bekliyorum. Ancak fazlasıyla muhafazakar oldukları da aşikar.
-
@oguzhan24 Bu arada hayırlı haberi vereyim ben yine kazanacam.
-
@oguzhan24 hala bos yapiyosun yapma
-
@bahad4r anlaşılan sen arkandan küfür yemekten keyif alıyorsun ama ne diyim Allah önce akıl sonra hidayet nasip etsin.
-
@oguzhan24 o kadar donanimli ! insan ne hal geldi yazik
-
@oguzhan24 Aklıma bir karikatür geldi. Cehennemin ahalisi bir gün aralarında para toplar. Zebanilere verirler ki gidip klima alsınlarda ortam biraz serinlesin diye. Zebaniler parayı alırlar ve onlara ufo ısıtıcı getirirler. Ahali dövünmeye başlarlar burası hakkaten çok kötü bir yermiş diye Bence sizde müsterih olun. Hak etmediği halde o makamlarda oturanların hali bu karikatürdeki gibi olacak bu işin öte tarafı da var;) Gereksiz yere atışmayın
-
@bahad4r trollunu hangi admin fotumdan attiysa teşekkür ediyoruz .
-
Var mı arkadaşlar duyumlar, 1-2 sınavın açıklanmasına ihtiyacım var gerçekten : ))
-
Bu hafta açıklasalar artık şunu...
-
niyeyse şubata kadar ümidim yok pek.
-
@evinsiz HOCAM YA NE ZAMAN AÇIKLANACAK BİR BİLGİNİZ VAR MI? BİR DE MÜLAKATA KALIRSAM NE YAPMALIYIM? TEŞEKKÜRLER.
-
@kulesbf iki üç hafta içinde açıklanır diye düşünüyorum hocam ama ben de sizin durumunuzdayım, net bir şey söyleyemem. Umarım mülakata kalırsınız. Mülakatta aslında biraz da bu yaşınıza kadar oluşan birikiminizin dışa vurumu oluyor, sakin olun, kendinize güvenin yeterlidir. Bir Mülkiyelinin rahat olduğu takdirde rahatça atlatacağını düşünüyorum.
-
@evinsiz EVET HOCAM. MÜLKİYELİ DE OLSAK MALESEF YARIŞ ATI GİBİYİZ .
-
@evinsiz ne güzel söylemişsiniz,bu işin en önemli detaylarını anlatmışsınız inşallah mülakata kalıp değerlendirme fırsatımız olur
-
@onepiece teşekkür ederim, umarım hakettiğimiz yerlerde oluruz.