Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@kazm üzgünüm ...
-
Hiçbir şey olmaz hocam abartılmış biraz... Karşı cinsle aynı oda da kaldınız diye güvenlik soruşturmasından elenmezsiniz. Hani diyanet vs gibi kadrolara başvurduysanız bir ihtimal ama bddk dan bahsediyoruz. Kaldı ki böyle bir gerekçe ile sizi eleyen bir kurum varsa kaybetmiş değil kazanmış olursunuz. Sonuçta siz oraya alan bilginiz,dil bilginiz ve birikiminizle hizmet edeceksiniz. Özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez.
-
Sonuçlar ile ilgili arayan soran var mı arkadaşlar? Açıklanma tarihi hakkında tahmini bir süre oluşur en azından kafamızda : )
-
@zach en az iki hafta sonra diye duyum aldım. Yani onların dediklerine ek bir hafta daha bekleyip ocak sonu diyelim.
-
Bugün hareketlilik olabilirmiş.
-
@keynesinabv nasi yani hocam
-
@keynesinabv Dostum bomba koydun mekana : ))) Duyumun nedir peki?
-
@zach uzmanlık açıklanabilir bugün
-
@keynesinabv Bekleyen arkadaşlar için açıklanmasını ümit edelim o vakit. Ben murakıplığa girmiştim sanırım biz biraz daha bekleyeceğiz : )) Duyum için teşekkürler ...
-
Önce ki alımlarda uzmanlık ve murakıplığın ayrı ayrı açıklandığı oldu mu peki?
-
@wickselll son alimda öyleydi
-
@keynesinabv hocam kaynak nedir acaba boşuna ümitlenmeyelim?
-
Bu kadar kısa sürede açıklanmaz daha beklemeyin bu hafta içinde belki bi ihtimal ama, haftaya muhtemelen açıklanmaya başlar
-
22 ocaktan önce açıklanıcağını sanmıyorum
-
@soulofnight hocam ik dan tanıdık var elimizde salı günü açıklayacağız dedi hafta sonu
-
@keynesinabv dostum bi de teftisi sorsan ne zaman diyolar
-
@shady1 murakıplar daha okumaya yeni başlamış deniliyor ama bilemedim
-
@keynesinabv o zaman biz daha cok bekleriz 700 aday var orda üstelik
-
@shady1 400 civarı aday girmiş şubat sonundan önce zor
-
@keynesinabv size verilen bilgi doğruysa belki de yarın açıklanır uzm. yrd.