10 KASIM :( Bazı Borçlar Vardır ÖDEYEMEZSİN....
-
Bu gecelik buraya bi not bi dua bırakalım dostlar (tabi içinden gelen)
-
“Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.” Mustafa Kemal Atatürk
Saygı ve minnetle... -
ey büyük Atatürk!
Gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim...
-
''dünyada her şey için, maddiyat için, maneviyat için, muvaffakiyet için, en hakiki mürşit ilimdir, fendir; ilim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. yalnız, ilim ve fennin yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanında takip eylemek şarttır.''
Gazi Mustafa Kemal Atatürk -
Buraya ona olan sevgimi birakiyorum,
Minnetimi,
Teşekkurlerimi,
Duami,Çanakkale ruhuyla doğdum buyudum,
Actigi yolda yurudum,
Hedefimden hic sasmadim,
Bastigim topragi namus bildim, seref bildim,
Ihanet, asla etmedim.Hiç unutmadım ki...Nasıl unuturum...
-
Hayal ediniz sevr geçerli olsaydı ve orta anadolu da savaştan harap olmuş filistin vari bir ülke olsaydık. Bu topraklarda cok büyük işler yatın çok büyük bir iz bıraktın Atam. Minnettarız
-
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Mustafa Kemal Atatürk. Nurlar içinde yatsın ulu önder
-
saygı, özlem ve minnetle geçen 79 yıl ...
-
Kurduğu tesisler, bankalar, yetiştirilmesi talimatı verdiği bitkiler, başlattığı projeler halen Türkiye'nin en büyük üretim ve ihracat silahı. Allah rahmet eylesin, nur içinde yat güzel insan.
-
-
"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
Rahmetle,sevgiyle ve özlemle anıyorum. -
"Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır."
Mustafa Kemal Atatürk
Adını silmeye çalışanlar,Atatürkçülük adı altında kepazelik yapanlar,ismini sömürenler silinecek ve nesiller boyu sen hatırlanacaksın. Sevgi ve hürmetle.
-
“Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
Mustafa Kemal Atatürk.
Mekanı cennet olsun.
-
"Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir."
Mustafa Kemal Atatürk
İzindeyiz Atam... -
Gözlerimiz seni hiç görmedi. Kulaklarımız seni duymadı. Ellerimiz sana dokunmadı. Ancak kalbimiz seni hiç unutmadı. Aydınlattığın yoldan gururla yürüyoruz Atam...
Saygıyla, özlemle, minnetle...
1881 / 193~~ -
Senin izlediğin yoldan gitmek benim namus borcum olsun.
Bize yaşattığın her şey için bir kez daha teşekkürler... -
"Türküm, doğruyum, çalışkanım,
İlkem: küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
Ülküm: yükselmek, ileri gitmektir.
Ey Büyük Atatürk!
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun.
Ne mutlu Türküm diyene!" -
Seni düşünmek güzel şey,
Ümitli şey..
Atam. -
"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!"
-
"...Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"