22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
Efendiler bana iktisatta çözümlü ceteris parisbus, hysteresis ve çıkmış sorular haricinde önerebileceğiniz kaliteli kaynak var mı?
-
@attila-the-hun
Pegem Economicus Çözümlü Soru Bankası
(ben çözmedim :)tavsiye ediliyor) -
@rootofallevil
https://www.youtube.com/watch?v=HwhBfeGDHg0&list=PL5kIOunpmSBMPsbDf9GtP4oas2dl1704j
(Mehmet EĞİT - Hafıza Teknikleri ile Coğrafya) -
@attila-the-hun pegem economicus güzeldir tavsiye ederim
-
@attila-the-hun hocam biraz geç oldu görür müsün, dikkate alır mısın karar senin fakat analiz iktisat sanirim zihin okuyan bir kitap... bir konuyla alakalı ya da soruyla alakali aklina neyin takilabilecegini daha sen sormadan dusunup kutucuklar halinde cevaplanmis olarak gormektesin. Benim onerim analizdir bol san
-
Arkadaşlar eczacıyım p118 puan türümün hesaplanması için hangi sunavlara girmem lazım iktisat muhasebe hukuk falan etkiliyor ama hangi sınava girmem lazım anlamadım
-
@caresizecz 2017 ocak ayında kpss puan türleri değişti.Bu değişiklikle beraber p118 puan türü kalktı. Amacın ne onu söyle yardımcı olalım. İktisat muhasebe hukuk etkiliyorsa alan sınavına girmen lazım. Kpss başvuruları bitti. Seneye girersin artık.
-
2018 kpss beklenmeden vmy ve devletguz ilana çıktı. Acaba kpss sonrası için de buralardan ilan gelir mi dersiniz? Eylül ya da Aralık ilanları olur mu!
-
Monopol denemelerini tavsiye ediyor musunuz?
-
Arkadaşlar çözen varsa 4t nin çıkmış maliye soruları kitabı nasıl açıklamaları falan? 4t nin özgün maliyesini çözdüm ancak çıkmış soruları hiç çözmedim yoksa denemeye mi geçmeliyim? Kpss tecrübem yok yardımcı olabilir misiniz?
-
@circassian benim de kpss tecrübem yok,ilk defa çözdüm 4t çıkmışları, geçen haftalarda bitirdim. Bence fena değil çözümleri,hızlıca çözebilirseniz iyi olur ama vakit yok derseniz kpss çıkmışlarını çözün en azından derim.
-
@circassian hocam zamanınız varsa çıkmış soruları çözmenizi tavsiye ederim. Özgün sorulardan biraz daha farklı bir yaklaşımı var osym soruları olması hasebiyle. Kitap içinde zaten soruda tekrar eden soru diye belirtiyor böylece aynı soruları bir daha çözüp vakit kaybetmeden kurtulabilirsiniz. Başarılar..
-
@kussesi @EnverYesevi teşekkür ederim o zaman hemen edineyim ben 4t çıkmışları nolur nolmaz diyerek çözeyim
-
Arkadaşlar deneme için önerebileceğiniz yayın var mı?
-
Arkadaslar güncel notu olan var mi
-
Arkadaslar hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı güvenlik soruşturması aşamasında sıkıntı çıkarıyor mu acaba?
-
Merhaba arkadaşlar. Ben dershaneye gidemediğimden bilgim yok merak ediyorum bu seneki kpss A grubunda Hukuk testinde yeni anayasa mı çıkacak yoksa eski mi?
-
Arkadaşlar bu unutma olayını nasıl çözüyorsunuz moral bozuyor resmen
-
@giordanobruno o an yürürlükte ne varsa o çıkar.
-
@giordanobruno ayrıca youtubeda karşılaştırmalı anlatımlar vardır izleyin