22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@rintintin isem genel anlamda basit ve konu başlığı soruyor. Yargı biraz daha iyi fakat pegem,savaş ve yükseliş bence daha iyi daha dengeli hiç değilse Bunlar
-
@pump-priming dostum bu soruda vergiyi çıkardıktan sonra p=19 Q=5 buluyorum ben acaba nerede hata yapıyorum? Direkt Qd=Qs-6 aldığımda sonuç böyle oluyor. Senin yaptığın gibi P ye cevirince sonuç farklı oluyor anlayamadım tam olarak
-
@ronay92 miktar cinsinden olan arz ve talebi fiyat cinsinden yazin ve tekrar deneyin hata orda olabilir
-
@ronay92 yani Pd-Ps=6 yaptim
-
@rintintin cevap anahtarinda dogru cevabi kac olarak vermis
-
@pump-priming soru yanımda değil hocam yarına cevabı göndereceğim
-
@keynesinabv hocam yargı yerine pegem alacaktım yanlışlıkla yargı vermişler ben de olmuşken bu olsun dedim bunları bitirince pegemi de deneyim en iyisi..teşekkür ederim hocam
-
o kadar biktim ki zerre umrunda olmadigim insanlarin "naptin ya nerelerdesin sen ders mi calisiyosun hala" diye sanki cok dusunuyorlarmis sanki cok bi -neyse agzimi bozmayayim- anliyorlarmis gibi amaclarinin ne oldugunu anlamayacagimi sandiklari kucuk zekalariyla ignelemesinden,kapadim twitteri instagrami en son buraya yazmak istedim kimsenin umrunda olmasa bile en azindan cogunluk ne anlatiyor bu demeyecek.sureci bilmeyen cahil cuhelayi gectim bir de bilenlerin baskisi geliyor ustume nefes alamaz hale geldim evde calisma ortamim yok gecen seneki kursumun kutuphanesini kullandigimda "cok calisiyorsun" "e bi seyler yaparsin artik" bla bla bla bir sey bildiginden ya da boyle bir umudu istegi oldugundan basarili olmani istediginden de yapmiyor bunu haybeye uzerinde baski olusturuyor calisip calismadigini bile bilmeden. haydut gibi girip icimi doktugum icin ozur dilerim konunuzu boldum belki ama anlasilabilecegimi dusundugum tek yer burasiydi duvara bakip aglamaktan eninde sonunda daha cazip geldi ozur diliyorum tekrar iyi aksamlar herkese
-
@djeoly, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
o kadar biktim ki zerre umrunda olmadigim insanlarin "naptin ya nerelerdesin sen ders mi calisiyosun hala" diye sanki cok dusunuyorlarmis sanki cok bi -neyse agzimi bozmayayim- anliyorlarmis gibi amaclarinin ne oldugunu anlamayacagimi sandiklari kucuk zekalariyla ignelemesinden,kapadim twitteri instagrami en son buraya yazmak istedim kimsenin umrunda olmasa bile en azindan cogunluk ne anlatiyor bu demeyecek.sureci bilmeyen cahil cuhelayi gectim bir de bilenlerin baskisi geliyor ustume nefes alamaz hale geldim evde calisma ortamim yok gecen seneki kursumun kutuphanesini kullandigimda "cok calisiyorsun" "e bi seyler yaparsin artik" bla bla bla bir sey bildiginden ya da boyle bir umudu istegi oldugundan basarili olmani istediginden de yapmiyor bunu haybeye uzerinde baski olusturuyor calisip calismadigini bile bilmeden. haydut gibi girip icimi doktugum icin ozur dilerim konunuzu boldum belki ama anlasilabilecegimi dusundugum tek yer burasiydi duvara bakip aglamaktan eninde sonunda daha cazip geldi ozur diliyorum tekrar iyi aksamlar herkese
Hocam bence kimseyi umursamayın.Bilmeyen boş boş konuşuyor..sosyal medyadan uzak kalmak en iyisi.Umarım herkes için en iyisi olur..
-
@ladybug hocam aslinda dunyanin en umursamaz insanlarindan biriyim ama ust uste ust uste bu noktaya geldim sonunda. Amin insallah en iyisi olur hepimiz icin
-
@djeoly Hocam yalnız değilsiniz
-
Cahille konuşmak kadar insana eziyet veren bir ola yok. Sinirlerinizi zıplatmaktan başka bir şeye yaramıyorlar.
Hedef koyup motivasyonu yitirmeden çalışmayı bırakmamak gerekiyor. 2 yıl olmazsa 3 yıl sonra olur ancak gülen siz olursunuz. -
@djeoly Allah emeklerinin karşılığını en yakın ve hayırlı zamanda verir inşallah. Üzülme. çoğumuz o haldeyiz yapman gereken tek şey "düzenli ders çalışmak" düşündüğün sadece günlük hedefin olsun. Bitirmeden uyuma en azından yapman gerekeni yap sonra olmasa da vicdan azabı çekmiyorsun:) veya o konuşanları çok da umursamıyorsun zamanla..
-
@fernando-reges @Qrats @KeynesinRuhu cok sagolun hocam insan su surecte en cok anlasilabilmeye ihtiyac duyuyor gercekten..
-
@pump-priming hocam cevabı 16 olarak vermiş.
-
@rintintin sagolun hocam sizede zahmet verdim, çözdüğümüz yolun doğru oldugundan emin olmak istedim
-
@pump-priming ne demek hocam
-
Savaş yayınevi ve pegemin denemelerini aldım, 4 savaş yayınlarından 1 tane pegemden çözdüm, kesinlikle savaşın denemelerini aşırı kalitesiz hele maliye kısmı fiyasko, pegem ise yine nispeten daha iyi, monopol veya murat yayınlarından birini almayı planlıyorum ki savaş yayınevinin denemesini çözmeyeyim diye, iki yayınevini inceleyen arkadaşlar iki denemeden hangisini önerir acaba tavsiyelerini bekliyorum
-
@sofuoglu hocam ben murattayim toplu denemeleri bizim girdiklerimiz gibi mi bilmiyorum ama genel olarak kalitelidir sorulari,bazen normalin ustunde zorlayabiliyor ama sirf zor sormus olmak icin yapmiyor bunu gerekli bilgiler diyebilirim
-
B grubu derslerinden coğrafyayı hiç sevmiyorum. Yok dağlar denize dikmiş yok paralelmiş. Vay efendim tektonik göller varmış. Mali analiz konusunda onlarca formül ezberledim mesela ama şu gölleri ovaları bir türlü ezberleyemedim.