22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@feristah evet kalktı. Puan türlerinde ağırlıklı katkısı kalmadı. Yalnız bazı kurumlar sınav başvuru ilanında 70 yds şartı koyabiliyor.
-
Hukuk için konu anlatım kitabı önerir misiniz
-
@tudisiar ilk mesajda önerilerimizin olduğu yazılarımıza göz atabilirsin dostum.
-
@paretowilfredo farketmemisim tesekkur ederim
-
merhaba arkadaslar tuyo 2018 cıkms hukuk soruları elınde pdf seklınde olan var mı
-
Merhaba iktisat, muhasebe ve hukuk için soru bankası önerir misiniz lüften?
-
@istatistikçi Dostum benzer şekilde yazılarımızda önerilerimiz mevcut. Göz atabilirsiniz dilerseniz.
-
Bulamadım malesef
-
-
Çok sağolun
-
KPSS de yabancı dil yok. Vdk, devlet gelir uzmanlığı, gibi ilanlarda yabanci dil şartı koyarlarsa doğru sayısı ile sinirlarlar dimi, yoksa 50'nin altinda puan hesaplanmiyor zaten
-
@dnztrkn Soruyu tam olarak anlayamadım dostum. Tekrar edersen yardımcı olmaya çalışalım.
-
@dnztrkn bu bahsettiğin kurumlarda dil şartı olmaz. Önümüzdeki sene de olmaz sadece yeterlilik için YDS 70 alman gerekir. Bunun dışında sınav ilanında veya sınavında soru olarak gelmez.
-
Teşekkür ederim cevabınız için öncelikle
Daha önceki Vdk ilanında Kpssp 40,54,57 puan türlerinde yabancı dil dahil hesaplaniyordu. Yeni ilanında acaba ayrıca mi ister diye korktum. Malûm Nisan'da YDS var o yüzden. -
Arkadaşlar kpss 2017 alan soruları elinde olan Allah Rıza'sı için yollayabilir mi ? y. emrebulbul@msn. com
-
Maliye için çözümlü soru bankası alacağım 4T düşünüyorum vergi hukukundaki değişiklikleri içerecek şekilde yeni basımı çıkmış mıdır acaba? Bir de monopol yayınlarından analiz maliye var o nasıldır, güncel baskı mıdır?
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. -
@rootofallevil cengizhan doğruyol hocam ben ondan öğrendim
-
@yrgnlk konu tekrarı için değil hocam soru bankası olarak sormuştum ama dediğiniz kişinin soru bankası varsa ona da bakarım
-
@rootofallevil elimdeki soru bankası konu deil
-
Arkadaşlar birkaç yıldır kpss A sürecindeyim ve hukuk netlerim istediğim seviyeye ulaşmıyor.
Bu yıl için Murat konu üzerine Konsensus Kpss Çıkmış çözdüm.
İlave olarak önereceğiniz Hukuk özgün soru bankası bunların üzerine tamamlayıcı olacak ne var neyi önerirsiniz?