22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
Arkadaşlar bu durum öyle zannedildiği gibi daha çok çalışırız daha iyi puanlar alırız çok zaman var gibi algılanmamalı aksine sınav zamanın uzaması sınava çalışırken çok doğru bir planlama gerektiriyor.Bu durumu geçmişte temmuzda giren arkadaşlar iyi anlayacaktır.Süreç uzadıkça şimdiden tabiri caizse yardıran arkadaşlar yaza doğru rehavetin geleceğini bilmeliler sınava son 2 ay kala hadi girelim de bitsin kafasına gelmeye başlarlar.Yani konuların bitrlmesi ,tekrarların yapılması soru çözümü bakımından çok dengeli gidilmesi gerekiyor 8 9 aylık süre günde şu an için 8saat ve fazlası çalışanlar için çok uzun bir süre temponuzu iyi ayarlamanız gerekiyor.
-
Ahhh iyi görünen haberlerden deşip deşip kötü yorumlar da çıkarıyoruz. En iyisi çalışmak....
Bu seçim 2018 e alinsa ne iyi olurdu. -
Bence de gayet kötü olmuş,erken olması daha iyi olurdu.Süreç uzadıkça insanlar bıkıyor.KPSS A grubu söylenildiğinin aksine çok uzun süreler gerektirmeyen bi sınav bence
-
Sınavın temmuzda yapılacağına sevinenler var. Eski takvim çok iyiydi. Şimdi araya ramazan giricek ramazanda zaten hiç ders calisilmiyo.her açıdan büyük bir hata Ramazan'dan önce bu sınav yapilmaliydi
-
2017 kpss olmayanlar 2 ay daha puansız.Her gün yeni haberler hayatımızı etkileyen yeni kararları okuyoruz öğreniyoruz. 2016'da ne günahımız vardı da sınava birkaç ay kala sınavı 2 ay öne aldılar acaba.
-
Iyice oyuncak ettiler ya bu nedir
-
Yapılan değişikliği kınıyorum.Alay mı ediyorsunuz bu kadar insanla? Az önce memnunum dedim ama tekrar düşününce Temmuz'un sonu yani koskoca yaz ayının %60'ı gidiyor.O sıcakta ders çalışıp sınav peşinde koşacağız.Tatile giren ilkokul çocukları güler halimize.İnsanların tatil planı vs. var.Her sene aleyhimize karar görmekten bıktım.Aldınız bir karar arkasında durun bir kere de ya
-
Herkes ona göre planını belirledi kimisi sınavdan sonra direk askere gidecekti bu kadar vurdumduymazlık çocuk oyuncağı gibi sürekli bir değişme hali vallahi artık bıktım
-
Arkadaşlar bu yılki açıklanması beklenen ilanlarda bir erteleme olmaz. Zaten a grubundaki 50-100 kişilik ilanla seçim yatırımı mı olur? Esas olan b grubu için. Onların süreci ertelenmiş oldu. Bu seneki planlanan sınavlar hakkında bir değişiklik olacağını sanmıyorum ben.
-
Temmuz ayı olmasında bir de mezun olanları düşünme açısından ayarlanmış olabilir arkadaşlar. Eskiden de temmuzda olurdu ve mezun olan kişi kendini mezuniyet sonrası 1 ay çalışma fırsatı bulurdu.
-
Hakkımızda hayır sandığımız şer olabiliyor, şer sandığımız da hayır. Ben üzüldüm ama sonu hayır olsun,ne denir. Temmuzun sıcağında çalışmak çok zor, kışın uygunken çalışma odamıza klima almak en mantıklısı şuan️
-
@ff şöyle mayıs gibi olursa daha sıkı ve hazırlanmış rakiplerin olur belki
-
@haniyaki öyle rakipler istemiyorum ben
-
kendimizi mayısa göre ayarladık yani fazladan iki aya araya ramazan girecek bayram girecek maalesef ramazanda istesende fiziksel olarak olmuyor izin vermiyor verimli yüksek çalışmaya bide sıcaklar tavan yapacak vs. zaten son iki ayda vites yükseltiyorduk bu sefer son iki ayda vites düşürcez kendi adıma hiç iyi olmadı gibi neyse ne diyelim bunda da vardır bi hayır
-
Sınavların takvimi elbette başarımızı etkileyecektir.2018 sınav takvimini bugün akşam üstü hep beraber öğrendik kurumun sitesinde 2018 sınav takvimi zaten yoktu.Sınavın temmuz ayına tekrar çekilmesinin elbette olumlu ve olumsuz yönlerini alt alta sıralanabilir.1 hafta sonra sınavların temmuzun sonuna alınmasına ilişkinde geyik son bulur . Sınavda aklınıza bile gelmeyecektir.
-
@baumol bu yorum çok çok mantıklı. Merkez atamayla ciddi kesimi cezbedecekler seçime yakın. Açıktan atama ile kimseyi kazanamazlar aksine kaybederler
-
2019 seçimleri çok kritik. Buradaki bir sekte 2023 üzerine kurulu efsaneyi ve şovu yok eder ak parti adına. O yüzden heryerden oy tırtıklamak için ince eliyorlar bu memuriyet buradaki en güzel araçlardan.
-
Fazladan 2 ay herkese ilk başta iyiymiş gibi iyi gelebilir ama sakın rehavete kapılmayın, planınızı yaymayın, sanki mayısta sınav varmış gibi çalışmaya devam edin. Sıcaklar artınca zaten gevşeme de başlıyor. Bunu sakın unutmayın.
-
Biraz düşünün. En mantıklı tarih. Tyt,dgs,15 temmuz, Ramazan falan var. Bu tarihlerde olmasa mayısın başı olurdu. Seçimle filan ilgisi yok. Referansı olmayan onlara oy vermez zaten veriyorsa da şeydir yani
-
Temmuz veya Mayıs bunu tartışnayacağım ama bu sürekli birşeyi önce değiştirip sonra tekrar eski haline getirme ne zaman son bulacak. Bir ayda gördüğüm kaçıncı haber bu. Teog, ygs lys, cam filmi, kpss tarihi...