Polislikten Guy a Geciş
-
Polislikten guy a gecilebilirmi? Emniyet muvafakat veriyormu bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim
-
@i̇nmyheart normal şartlarda dmk sayılan bir kadrodan başka bir kadroya atanırken muvaffakat alman gerekir ama polislik dmk da sayılan devlet memurları sınıfından değil bunun yanında muvaffakiyet almadan memurluk tan çekilen 6 ay başka memurluğa atanamaz ama bu kuralda Tahminim dmkda sayılan memur kadroları içindir.Bu sebeblerle kişisel DÜŞÜNCEM guyu kazanırsan polislikten istifa edip geçebilirsin tabi tazminat konusu ayrı bir durum noterde imzalatılan miktari sen daha iyi bilirsin ama bununla da ilgili aym bozma kararı vermişti galiba emsal karar olarak görülebilir mi bilmiyorum.
-
@i̇nmyheart emniyetten muvaffakatta çok sıkıntı çıkarıyor. İstifa durumunda 6 ay şartı var çünkü her ikisi de devlet memurluğu. Ayrıca eğitim sebebiyle snıyorum 5 yıl içinde ayrılan tazminat öder maddesi var.
-
Ek göstergeye göre verilmemesi gerekiyor. Polislerde ek gösterge 3000 iken, guy da ek gösterge 2200. DMK'ya göre bir memuriyetten daha alt gostergede başka bir memuriyete geçişlerde kurum muvaffakat vermiyor. Dava açarak geçilme imkanı mümkün.
-
@engin0516 hocam polislik dmk'daki emniyet hizmetleri sınıfında değil mi
-
@fc-real-gdp değil bildiğim kadarıyla
-
Tesekkurler arkadaslar ben 6 ay mevzusunu anlamadim mesela polisken guyu kazandm istifa ettim 6 ay bekledim 6 ay sonra guya baslayablirmiyim ise? Yani maliye beni 6 ay bekler mi @aliveli
-
@i̇nmyheart beklemez hocam o yüzden istifa çözüm değil.
-
Süreç biraz zorlu olsa da muhakkak geçenler olmuştur. VMY'den GUY'a geçişler bile olduysa EGM'den de bir şekilde GUY'a geçiş olacaktır. VMY 3600 EK GÖSTERGE.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Polislikten Guy a Geciş
Ek göstergeye göre verilmemesi gerekiyor. Polislerde ek gösterge 3000 iken, guy da ek gösterge 2200. DMK'ya göre bir memuriyetten daha alt gostergede başka bir memuriyete geçişlerde kurum muvaffakat vermiyor. Dava açarak geçilme imkanı mümkün.
Emniyet Hizmetleri Sınıfı ek gösterge memurlar için hâlâ 2200. Kurum muvafakat vermede pek istekli olmadığından, diğer kurumlar copy-past mantığı ile herkese aynı olumsuz cevabı veriyor.