Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@maxmin 1 ay içinde sonuçlandırıyorlar diye hatırlıyorum. seri bir kurum.
-
Hakkınızda hayırlısı olsun dostlar. Güzel kurum kazanan dostlarımızı güzel bir kariyer bekliyor olacak.
-
@antimülakat daha yazılıyı bekliyoruz hocam
-
Keşke bugün açıklansa.
-
@murky keşkeeeee
-
Durumlar nedir acep...
-
Bugün açıklanır mı acaba arkadaşlar ?
-
Ben dün aradım Kurumu oradaki görevlilerin hiçbir şeyden haberi yok. Kağıtlar daha bitmedi dedi, bir bilginiz var mı çok uzun sürer mi dedim, hiçbir bilgim yok dedi. Umuyorum açıklanır bugün.
-
@ecinar arkadaşınızdan haber var mı acaba hocam
-
@murky kardesım bişey öğrenirsem bilgilendircem
-
@murky tamamen sallamasyon bi cevap vermis. Madem hic bir bilgisi yok kagitlarin bitmedigini nerden biliyomus hocam Klasik Memur Zihniyeti Anayasasi 5.madde 7.fikra der ki ; Eğer haftaiçine denk gelen bir sınav sonucu açıklaması yapılacaksa, sonuçlar o hafta mesai bitimi saatinde ( mümkünse yarim saatte gecikerek ) açıklanır.
-
Beklemeye devam hâlâ ses seda yok.
-
Bir ümitsizliğe düştüm bu açıklanma hususunda zaten ben bir sınavın erken açıklanmasını bekleyince hiç açıklanmaz.
Sınav konusunda da zaten enteresan duygular içerisindeyim, kazanmayı çok istediğim bir sınav ama herkesin sınavı iyi geçtiğinden ötürü ne kazanırım ne kazanamam diyebiliyorum. O yüzden bir an önce açıklansa ne güzel olur. -
@ecinar hocam 17.00 için umutlanalım mı yoksa yarın mı yok mu bi hareket sizin sözünüzden sonra sürekli sitedeyim
-
Ben de sabahtan bu yana sitedeyim. Şöyle bir bilgi vereyim 2015'teki sınav pazartesi saat 18.00'dan sonra açıklanmış cuma geleneğini kırmış gibi yani Kurum
-
@maxmin kardesım sordum arkadas dısardaymıs haber vercek bana ona göre dönecem
-
Arkadaslar konustum arkadasla aynn yazdıklarını atıyım siz bi sonuç çıkarın.
[18/01 17:44] Kardesim bu hafta beklemesinler dedi insan kaynaklari daire baskani
[18/01 17:45] Haftaya anca
[18/01 17:45] Baskan daha imzalamamis
[18/01 17:45] Yetistirmeye calisiyoruz ama zor dedi -
@ecinar eyvallah hocam sağolasın
-
@ecinar en azindan bilgi alabildik. Tesekkur ediyoruz hocam
-
Arkadaslar kusra bakmayın ne duyduysam onu aktardım