Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Güvenlik soruşturması mevzusunu kafamda bir oturtamadim gitti.Bir çok sınavı kazanıp listelere giren hemen hemen aynı kişiler.Örnek vermek gerekirse a kişisi SPK mülakatı sürecinde sorusturulmus ve bir rapor sunulmussa kik mülakatı için bu araştırma soruşturma süreci sil baştan mı yapılıyor?
-
@wincheaster aynen öyle her bir sınav için tekrar soruşturuluyor her bir aday bu yüzden güvenlik soruşturmaları uzun sürüyor. Bununla ilgili forumda bir başlıkta var.
-
@burcuburcu Memlekette stratejik düşünemeyen bir sürü adam olduğunun ispatı. Yahu bir sistem oluşturup bu soruşturma formlarının oraya kaydedilmesi hiç kimsenin aklına gelmiyor mu?
-
@burcuburcu bir daha sorusturuluyor da ilgili kisinin ikametindeki sorusturmayi yuruten polis ekibinin ayni oldugunu düşünürsek ilgili polisin ilk yaptigi sorusturma gibi cok ugrasmayacagi asikar kendini tekrarlamaz yani
-
Açıklansın artık
-
Hiç açıklanmayacak gibi geliyor artık
-
Hukukla beraber 10 kişilik bir liste, güvenlik soruşturması dahi yapılsa ne kadar sürebilir ki? Ah ah, halbuki mülakata girerken ne de güzel içimizi rahatlatmışlardı önümüzdeki hafta açıklayacağız diyerek.
-
Arayan var mı kurumu ?
-
@wincheaster Ben geçen haftadan sonra aramaya çekiniyorum sert bir üslupla bilmiyorum diyor orada çalışanlar, tabii onlara da hak veriyorum ama, geçen haftaki üslup sanki çok uzayacak gibiydi. Yani önümüzdeki hafta kesin mi falan dedim, bilemiyoruz dediler.
-
@murky, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Hukukla beraber 10 kişilik bir liste, güvenlik soruşturması dahi yapılsa ne kadar sürebilir ki? Ah ah, halbuki mülakata girerken ne de güzel içimizi rahatlatmışlardı önümüzdeki hafta açıklayacağız diyerek.
Aynen öyle hocam o yüzden erkenden beklentiye girdik
-
Örneğin yazılı sınav açıklanma sürecinde "bu hafta açıklanacak, bugün yarın açıklanacak." gibi bilgiler verdiler. Şimdi ise cidden çok sertler, siz ne biliyorsanız biz de onu biliyoruz falan diyorlar. Gerçekten bu durum çok anlamsız. Yani böyle 50-60 kişi bile olsa anlarım ama toplam 37-38 kişi mülakata girdi ve 10 kişi alınacak. Kamu İhale gibi her şeyin hızlı olduğu bir Kuruma bu durum yakışmıyor, inşallah neticelendirilir artık.
-
komisyon üyesi geçen hafta kesinleşir demişti sanırım kesinleştiremediler herhalde ama daha fazla uzamaz insallah
-
-
@murky ahahh bakalım rüyan gerçekleşir insallah hocam
-
Arkadaslar gerçekten kusra bakmayın arkadas yoğun oldugundan soramıyorum ama şimdi yine sorcam inş bişey öğrenirsem bilgilendircem
-
@ecinar hocam çok sağol valla sen olmasan bilgi alamıycaz
-
Kardesım ben Allah rızası için yapıyorum çünkü bu süreçleri en iyi bizim gibi olanlar anlar bn bi nebzede olsa içlerimizi ferahlatıyorum. Bakalım yazdım arkadasa iyi veya kötü nasıl dönüş yaparsa paylaşcam.
-
Arkadaslar bizim listede olan iki kişi Kaymakamlığıda kazanmış inş onları tekrardan bu listeye dahil etmezler.
-
@ecinar umarım listede değillerdir o arkadaslar cünkü yedek liste olup olmayacağı da belli değildi
-
@gazi3 Kurumun eminim ki personele ihtiyacı vardır, o 2 kişiyi listeye sokmak demek yedek listede açıklamazlarsa 2 kişilik eksik istihdam demek.