Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Yok hocam anladım ben sizi. İyi niyetinizden şüphem yok zaten, "ben şu kadar sayfa yazdım kesin kazanırım" gibi bir durumda zaten yok. Sadece benim anlatmaya çalıştığım klasik sınav mantığında her daim genelden özele gidilir. Önce genel bilgiler verilir sonra sorulan sorunun yanıtı açıklanır, bu böyledir yani. Ne kadar bu işin içindesiniz bilmiyorum, sadece bu sınav için de konuşmuyorum.
-
Ceza sorumluluğunu kaldıran ve azaltan halleri sayıp bırakmak gerekir diye düşünüyorum.Bunları tek tek açıklamanın bir getirisi olmaz bence.
-
@murky yıllardır bu işin içindeyim hocam burada sevincini görmek ne kadar tanımasam da sizi beni de mutlu edecektir:)
-
@kazm Teşekkür ederim hocam inşallah. Umuyorum ben kendimi ifade edebilmişimdir, kazanıp kazanmayacağım hakkında ufacık bir öngörüm yok çünkü.
-
@murky hocam 23 sayfa da biraz şov olmuş bence
-
@murky 23 sayfayı tek tükenmezle mi yazdın
-
@genclerbirlikli ben tüm bildiklerimi yazsam 23 eder mi bilmiyorum
-
@siyasallı hahah ederdi de bilek kalmazdı zannedersem
-
@genclerbirlikli Şovluk bir durum değil hocam ya. Cidden sınavdan önce de yazmıştım bu sınavı çok istiyordum ben işten izin aldım falan baya çaba harcadım, yani zor olmasını dilerdim ben böyle olunca en azından birazcık farklılık yaratabilmek adına ne var ne yok yaptım. Şahsen bu kadar muhabbetin üzerine ben bu sınava kazanamazsam komedi Yani muhtemelen "forumda bir çocuk 23 sayfa yazmış kazanamamış" muhabbeti üzerine dönecek muhabbeti pek duymak istemezdim
-
@murky klasık sınav tecrubelerime ve daha önce sınavı kazananlardan duyduguma göre bu kurumda ne kadar fazla yazarsan o kadar iyi arkadasım sınava girmeden önce ne biliyorsan yaz dedi için rahat olsun kardeşim hayırlısı ile mülakata kalıcaksın
-
@murky hocam bu kadar istediysen inşaallah nasip olur Allah gönlüne göre versin
-
Çok sağolun arkadaşlar, hepimizin için hayırlısı inşallah.
-
@murky maşallah gerçekten. Umarım yazdıklarınıza değerlendiren komisyon cevapların bu kadar hakkını veren birisinin hak ettiğini de verir.
-
@antimülakat Çok sağolun hocam. Benim buradaki sınava giren herkesin hak ettiğinden şüphem yok, yalnızca hepimiz çok fazla sınava giriyoruz bazılarımız bazı Kurumlara bir tık daha önem veriyor Kamu İhale'de benim için öyle umarım gerçekten hak edebilmişizdir.
-
Bugün açıklansın artık
-
@murky hocam sınavın açıklanmasının bu kadar gecikmesinin, kağıtların okunmasının bitmemesinin nedenini biliyorsun değil mi:) adamlar senin kağıtları okumayı bitiremiyor ki açıklasınlar:)
-
Arkadaşlar selamünaleyküm. Az once arkadasla konustum işlemler bitmiş bugun yada yarın açıklancagını söyledi haberiniz olsun.
-
@ecinar teşekkürler hocam
-
@ecinar ve aleyküm selam hocam, sağolasın haber için.
-
@ecinar, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Arkadaşlar selamünaleyküm. Az once arkadasla konustum işlemler bitmiş bugun yada yarın açıklancagını söyledi haberiniz olsun.
Hocam çok sağolasın. İşlemler bitti dediyse muhtemelen Başkan oluru da alındı. İş sadece sitede yayımlamakta kaldıysa umarım bugün açıklarlar.