Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@murky geri plandan takip edenlerdenim hocam her gün umuyorum bugün açıklanır mı diye ama uzadıkça uzuyor süreç. Daha çok bekleyeceğiz gibi. Bir de zaman geçtikçe umutsuzluk artıyo kötü seçeneğe kendimi hazırlandım artık.
-
@robinson1 En kötüsü de neden beklediğini bilmemek hocam. Mülakat esnasında "çok uzatmayacağız, haftaya açıklayacağız" diyebilirken neden şimdi "süreç biraz uzayacak" diyemiyorlar anlamıyorum. Böyle olunca insan her gün, her dakika bekliyor.
-
Eminim uzamasının nedenini öğrensek üzülürüz. Kim bilir niye açıklamıyorlar
-
@isildur Sizin bir tahmininiz var mı neden açıklanmadığına dair?
-
Son kez aradım yine hiçbir gelişme yok dediler. Şu dakika itibariyle bırakıyorum takibi, açıklamayın.
-
@murky O değil de kendime güldüm triplere bak "ne olur bırakma" diyecekler sanki
-
41 gün oldu insaf.
-
Siteden "Kamu İhale Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınavında Başarılı Olanların Listesi" kaldırılmış, bu da olumlu. İyi düşünelim yarın açıklansın.
-
43 gün
-
Açıklansın artık
-
@murky neyse ki biz listesini indirmiştik. Kimler kaçıncı sıradan mülakatı kazanmaya hak kazanacak takip edebileceğiz
-
@antimülakat hocam isime gore siralayip yayinladilar mulakat listesini. O yuzden kim kacinci siradan kazandi bilinemeyecek
-
Bu haftayı da bitiriyoruz, vay be 45 gün oldu. Sınav sonucunu beklemekten başka hiçbir şeye odaklanamadığım 45 gün.
-
Dostlar merhaba hepinize. Sureciniz halen devam ediyormus. Bir gelisme yok bugune dair gorunuse gore. Bir gelisme duyarsam yeniden paylasacagim.
-
@paretowilfredo Sürecin neden uzadığına dair bir duyumun oldu mu hocam?
-
@murky Malesef dostum teferruat alamadik.
-
@murky Normal bir süreç değil miydi hocam ? Konuşuyorlardır aralarında kimi alsak diye
-
@paca08 İyiydi hocam Dün BTK' ya yönelik söylediklerime atfen söylüyorsunuz ama ben BTK sürecine de normal demedim ki. Sadece neden uzadığına dair fikir yürüttüm, bu mülakattaki tek sıkıntı en baştan itibaren bir beklenti yaratılması oldu. Sınav esnasında "1 hafta içerisinde açıklayacağız." dedikten sonra 45 gün oldu ve neden açıklanmadığına dair hiç kimsenin bir fikri yok.
Her neyse, hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Açıklandı
-
@murky hocam sizin inşallah olmuştur sonucunuzu merak ettim