T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@aday-memur 90 kişi mi başvurmuş yani şimdiye kadar
-
@erkan hayır 200 kişi civarında başvuru olmuş ama 90. Kişinin puanının 86.45 olduğunu söyledi. İsteyen kurumu arayıp verdiğim bilgiyi teyit ettirebilir yani bu benim şahsi soruşturduğum bi duyum değil kurumun verdiği bilgi.
-
@aday-memur doğrudur hocam bişey demedim tcdd sınavına gittiğimde cuma günü basvurucam ben de.
-
Bende evrakları bugün gönderebildim.
-
@aday-memur, içinde söyledi: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
.
ben aradım kesin bir puan demiyorlar . 86.45 nerden cıktı
-
Doğrudur dostum. Ben teftiş kurulunu aradığımda telefona çıkan hanımefendi 200 kişi civarı başvuru olduğu 85 dolaylarında olduğunu söyledi. fakat ben boşuna başvurma olmasın diye 90. Kişinin net olarak kaç puanı olduğunu sorunca oradaki asıl görevliye sorup bana 86,45 cevabını verdi. Hatta saolsun benim içinde üzüldü kendisi çünkü bende bu puanın altında kalıyorum. Şunu da eklemek isterim ben 86.45 dediğim andan itibaren bi kaç kişi daha başvuru yapıp barajı daha yukarı çekmiş de olabilirler ama bana söylenen dün öğleden sonra 86.45 olduğudur ve arkadaşlar dünya hali belli olmaz başvuru yapmak isteyen varsa başvurabilir gereksiz yere zan altında kalmak istemem kimseyi zorla tutmuyorum sonuçta ben de bu söylemden ötürü başvuru yapmadım zaten. sadece söyleneni belirttim.
-
Beni de arkadaşım biraz önce aradı. 86 bilgisi doğru arkadaşlar. Hatta bugün ve yarın başvuracaklarla 87 puana yükselme ihtimali yüksek.
-
86.45 olanın sıralaması kaç acaba benim 86.57 1012 sıralama o arada kaç kişi var acaba
-
Ben bugün başvurdum. 87 dediler sıralamaya ben 88 ile başvurdum.
-
Rekabet kurumunu kazanan arkadaşlardan başvuranlar varsa geri çekeceklerdir başvurularını. 86 civarına indirebilir puanları.
-
Benimde evraklar yeni teslim edilmiş artmıştır
-
Bu ilana da bye bye diyoruz yani hayırlısı böyleymiş napalım
-
Sınava başvurmaktan vazgeçtim şahsen. 2 hafta arayla ankara yolculuğu maddi külfet olacak gibiydi. Girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
40'ar soruda biraz ağır olmuş kpss ye bi daha giriyoruz sanki
-
Sorular güzel olsunda sorun deil kaç soru olduğu
-
yarın 17.30 dan sonra taban puanı öğrenen olursa buraya yazarsa sevinirim ya taban olucam ya da virgül ile kaçacak
-
@beşiktaş1903 ben yarın başvururken öğrenirsem yazıcam buraya
-
Selam arkadaslar .Kaç puanla kapatır diye sordum, 87lerin bitmek üzere olduğunu söylediler. 89la bile kapatabilirmis.
-
Bende şimdi başvurdum 87 ler bitmek üzere bugün bayağı başvuru aldık ama arkadaşlar yine arayıp sorsunlar dediler
-
Vay arkadas ben basvurdum diye mi herkes basvuruyo anlamadim herkes bi anda yuklendi. 87,2 ile basvurdugum tek mufettislik buydu o da gelmeyecek anlasilan