iibf liler icin Formasyon almanin en kisa yolu nedir..?
-
Iibfflilerin formasyon karsiliginda p10 turunden meslek liselerinde ogretmen olabilirler. Peki hangi universiyelerden en kolay sekilde alinabilir..?
-
Bende p10 puanını hesaplamamışlar bile Nasıl olacak bu iş merak ettim açıkçası.
-
Bu ileti silindi! -
İİBF Mezunları ne öğretmeni olabilir ?
İktisat ve İşletme Mezunları => Muhasebe ve Finansman Pazarlama ve Perakende
Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Mezunları => Adalet Öğretmenliği
Sağlık Kurumları Yöneticiliği => Sağlık Hizmetleri Sekreterliği
Turizm İşletmeciliği => Konaklama ve Seyahat Hizmetleri -
Pedagoji formasyonu almak gerekiyor öncelikle
-
arkadaşlar öncelikle geçen yıllarda kaçar kişi atanmış 2. öncelikli iibf mezunu olarak, bunun bilgisine ulaşamadım. bir sitede senelerdir atanan kimse olmadığında bahsedilmiş.
2. öncelik meselesi ciddi problem.
diğer taraftan geçtiğimiz sözleşmeli öğretmenlik atamasında sınıf öğretmenliği 84'le kapadı. 21 tercih açanlar yani beni istediğiniz yere atayın farketmez şırnak uludere falandiyenler bile atanamadı.
-
Arkadaslar ubiversiteler verior ama hangileri ne sartta verior bilmiorum formasyonu olan iibf li egitim bilimlerien de girer p10 karsiliginda ogretmen olabilir. Mesele formasyon almak arkadaslar..!
-
İkinci oncelik kalkmadikca isletmecinin iktisatcinin alacagi formasyon israf malesef.
İkinci oncelik olmayi gerektirecek bir durum da yok ortada. O zaman atiyorum fen edebiyatcilar da ikinci oncelikli olsun.
-
Arkadaşlar hiç almayın. Biz aldık boşuna aldık. Çünkü Gazi Üniversitesi muhasebe öğretmenliği bölümü mezunları bitmeyen kadar sıra formasyon alacaklara gelmiyor. Oda 4-5 seneye bitiyormus. 4 yıl bekliyorsanız alın.
-
Hocam nasil aldin..? Harc parasi ne kadar..? Hangi unuversiteleri onerirsin. Ders icerijleri zor mu. Bublardan bahseder msnz..?
-
2000 tl gidiyor hiç almayın. Bana 2000 tl mi verseler geri veririm vaziyet bu yani
-
@aliveli Maliye mezunları da formasyon alabiliyor mu? Muhasebe ve Finansman için alabiliriz diye biliyordum ama sizin listede yok
-
@AlpEren hocam tüm proğramları bulamamış olabilirim
-
Formasyon ücretini bilen var mı?
-
@evrengkmn üniversiteye göre değişiyor
-
@evrengkmn geçen sene 2.500 tl civarındaydı. Bu sene 3.000 tl üzerindedir diye düşünüyorum.