2017 KPSS Sonrası Açılmış Olan Tüm İlanların İstatistiği!
-
@paretowilfredo ilgili yazıya bir diğer örnek olarak gelir uzmanlığı-vergi denetmenliği-devlet gelir uzmanlığı sınavlarının ortak yapıldığı dönemde aynı sınavla atanmalarına rağmen vergi denetmenleri ve dguyların sonradan 3600’e tabi olmadı ancak gelir uzmanlarının bundan mahrum bırakılarak iyice geriye itilmesi verilebilir. Sonradan girenler bu durumu bilerek giriyor denilebilir peki aynı dönemde aynı sınavla giren gelir uzmanlarının suçu ve günahı nedir? İnsanlar o dönemde rotasyon sebebiyle denetmenlikten çok guy olmak istiyorlardı. Nereden nereye gelinmiş.
Hatta bir diğer örnek önceki yönetmelikte yabancı dil sınavından 50 alan gelir uzmanlarının yatay geçiş ile dguy olma şansı vardı.
Hatta ve hatta şu anda gelir idaresi merkez birimlerinin %90 ında guylar görev yapmakta
-
@maliyeciuzman Dguy kadrosunun zannediyorum tamamen lağvedecekler gibi geliyor dostum bana. Bir soruşturma yaptım biliyorsun durumları. Ve dediğin gibi zaten kalmadı kadroda kimse onları devredip komple eşitlemek niyetinde Sn. Ağbal. O kadar personele 3600 vereceğine tüm bakanlığı 2200 yapabilir sanıyorum :))
-
Kökten çözüm hepimiz 2200 ek gösterge hadi bakalım gerçekten taşrada kariyer meslek sahibi olan herkes için hayırlısı olsun. Allah sabır versin