2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@hahamas bu sınav ortaokul ing düzeyinde. Benim yds 27 ben geçtim. 7 soruluk test var. Cümle verip boşluğa uygun olanı işaretliyosun şıklarda am is are var. Bide 30 puanlık ingden türkçeye çeviri var. Çeviride de ali okula gitti. Okulda hocası soru sordu düzeyinde cümleler çevirdik. Sakın ola ki ing yüzünden başvurmamazlık yapmayın.
-
Arkadaşlar olan ne zaman gelecek kesin bir bilgi var mı
-
@geleceğinuzmanı bunun değişeceği yönünde kuvvetli şüphelerim var. her şey zorlaşıyor eminim bu da böyle olmaz ki sınav yazılı olacak artık
-
Ilan ne zaman gelecek ya da alım olacağı kesin mi?
-
@25torsteinn ocak sonu başvurular başlıyor ocak başı gelir ilan tahminim yada bu ay sonu
-
@kazm kesin değil mi?
-
@geleceğinuzmanı başkan ingilizceyi şimdiye kadar zor yapmadık demiş ama bu kez bu kadar kolay olmayacağını düşünüyorum
-
@25torsteinn ing zor yaptığı zaman alanı iyi olan çoğu kişi geçemicek biliyolar. Tercihleride alana hakim olanlardan yana olacağı için zorlamazlar. Sadece yönetmeliği yerine getirmek için yapılmış bir sınav.
-
@geleceğinuzmanı ınş öyle olur söylediğin mantıklı ama girdgm sınavlarda zorlandım çok emin olamiyrm
-
@25torsteinn evet başkan yalan söyleyecek değil ya
-
@kazm 17 martta da sınavı yapılacak kardeşim bunlar kesin
-
Sinav tek gün ise büyük ihtimalle test olur
-
bende de test olacak fikri uyandırdı başkanın ilanı bekleyin demesi, gayet eski usulde devam ediyoruz da diyebilirdi. yine sınav tarihi için tek gün vermiş olması, ilanın tüm detaylarını verip sınav tarihini tek gün vermesi de test olacağına işaret gibi geldi.
-
-
sınav test, sayı 50. kompozisyon var.
-
Bi de baskana duyarli diyorduk. Cok duyarliymis bravo!
-
Konular hakkında bilgi yok ben mi göremedim yoksa
-
mülakata kalacak sayı da yok ne yönetmelikte ne sınav ilanında. barajı geçen herkes mülakata da kalacaktır.
-
İlanı geri çekmişler duyrulardan, tam hazır bir ilan gibi değildi. Muhtemelen tekrar duzenlenecek.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Test oluyormuş çeko da soruyolarmış felan
Testi bildik çeko yu bilemedik