2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar ben itiraz etmiştim, o bahsedilen sorularda cevapları öneri/zamanaşımı ve yargı organları/tbmm yapıp da bunları doğru olarak saydığında hukuk testinde beklediğinin altında alan var mı?
-
@kombassankoma Soruların iptal edilmediğini söylemişti başkan. Ancak sorular, bariz bir şekilde hatalıydı.
Bu arada, Başkana soran oldu mu Kaç kişinin Belge Teslim Ettiğini ?
-
@sucuklu_oralet sorular iptal edilmedi fakat bu cevapların hepsi doğru olarak kabul edildi, bana gelen cevap bu.
-
@sbuiky Evrak teslim eden kişi sayısını bilen veya soran var mı başkana ?
-
@sucuklu_oralet Ben evrak teslim ettim ama mülakata katılmayacağım, evrak gönderenlerden de fire olacak yani hocam.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Evrak verenler sayısını soran oldu mu Başkana ?
Ayrıca, Güvenlik soruşturmaları umarım şimdiden başlar, Mülakata kadar hazır olmuş olur.
-
Arkadaşlar mülakatta sgk ve iş kanunundan çok kasiyorlar mi bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar mülakata girenler bilgi verebilir mi?
-
Arkadaslar dikmen den Sgk Teftis kuruluna nasil gidebilirim ??
-
Mülakatlar nasıl geçti arkadaşlar ? Ben girmedim mülakata. Birkaç arkadaştan duyduğum kararıyla biraz değişik bir mülakat formatı olmuş.
-
@sucuklu_oralet Mülakattan çıkan herkes, hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Bütün adaylar için standart mülakat yapıldığı izlenimi oluştu bende. Sorular ise oldukça seçiciydi. Alan sorularına cevap veremeden çıkan sayısı az değil. Mülakatlar uzun sürmedi en uzunu 10 dakikaymış. Sonuçlara dair bir tahmini yok kimsenin, açıklandığında anlayacak kazanan kazandığını. Herkes için hayırlısı olur İnşallah
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Mülakatlar nasıl geçti arkadaşlar ? Ben girmedim mülakata. Birkaç arkadaştan duyduğum kararıyla biraz değişik bir mülakat formatı olmuş.
Siz neden girmediniz mülakata anlam veremedim, burayi istediginiz cok belliydi halbuki ?
-
@beylerbeyi Doğu'da denetimdeydim. İzin alamadım Hocam. Sağlık olsun.
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@beylerbeyi Doğu'da denetimdeydim. İzin alamadım Hocam. Sağlık olsun.
Hadi ya üzüldüm adiniza
-
@sucuklu_oralet arkadaşlar merhaba, sıralama 88.9 la kapattı sanırım sıralama kacla kapattı yardımcı olursanız çok sevinirim lutfen
-
@duygu55 heraldé 450 550 arası arkdsn puanını baz aldım
-
@xxxkara 89 puan 700 lu sıralama diyorlar ama o puan aralığı olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@duygu55 yanlış hatırlıyor da olabilirim maks 700 dur
-
P22 puanım 89.08 sıralamam 512.
-
@homo_economicus çok teşekkür ederim p48 puan türünde kaç acaba bilgi verirseniz çok sevinirim