2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@banshe baskanin dedigine gore oyle. Sali veya carsamba aciklanir diye dusunuyorum
-
2016 sonrası maliye değişiklikleri
-
Başkan'ın dediğine göre bu hafta açıklanma ihtimali çok yüksek. Gün içerisinde twitter üzerinden başkan bilgi verebilir
-
Arkadaslar 1 ay icinde aciklanir ibaresi . Yazili icin mi mulakat icin mi
-
@ahobaba Nerede gördün o ibareyi dostum ?
-
Öyle bişey yok sınavda görevli olan mufettis çıkarken bir arkadasa söyledi bir aya açıklarız diye yazılı sonuclarini, sallamayalım. .
-
@yigidooo Başkanın, twitter üzerinden açıklamasını beklemek daha doğru olur. Soran var mı Başkana twitter'da ?
-
@sucuklu_oralet ben sormadım reis , öğleden sonra birlikte atalım istersen
-
@ahobaba denetmenlikte yapıldı o değişiklik hocam, karıştırmış olabilirsin
-
@sucuklu_oralet başkan twitter üzerinden bu hafta açıklayacağız dedi.
-
Günaydın arkadaşlar, Başkanın twitter üzerinden yaptığı açıklamayı görmeyen arkadaşları bilgilendirmek isterim.
***Başkanımıza göre, Kompozisyon kağıtları da okundu. Sınav okunma süreci bitti. Kompozisyondan 20 alanda var 95 alanda. 18 kişi kompozisyondan 60 barajını geçemediğini söyledi. Hatta, Bu 18 kişinin 6 veya 7 kişinin diğer alanları geçip sadece Kompozisyondan kaldığını belirtti.
-
Her şey belliyese ne bekleniyor ki?
-
@sucuklu_oralet çok sağol hocam baskan yeni bi tweet atarsa bilgilendirirsen seviniriz
-
@banshe Bu konuda bu kuruma ve Başkana sadece saygı duymak gerekli hocam. Bekleniyorsa bile, bir bildikleri olduğundan. Yoksa, Başkan elinden geldiğince yardımcı oluyor zaten. Gün içerisinde, twitter kullanan arkadaşlar varsa, Gün içerisinde açıklanıp açıklanmayacağını sorabilir başkana. Bu konu da başkan bilgi paylaşımında bulunabiliyor.
-
@sucuklu_oralet hocam bu açıklama birinin paylaşımına mi yorum olarak yapıldı. görünmüyor?
-
Tweetler ve Yanıtlar bölümünü tıklarsan hocam orada göreceksiniz hocam.
-
Bu 18 içinde bende varım eğer yoksam diğer arkadaşlar boş kağıt vermişlerdir:)
-
Twitterı olanlar Başkana güzel bir uslupla sorabilir mi ? Sonuçların açıklanması bugün olur mu diye Boşuna beklemeyelim.
-
Başkana sorma sansı olan oldu mu Twitterda ?
-
Aciklanmak icin cuma gununu mu bekliyolar acaba