Sinav görevlisine bağırarak abi masayı açar mısın diyen eleman kaç yıl cafe işlettin bilmiyorum ama çıkana kadar güldüm :))
yigidooo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Şükürler olsun Yarabbim olmuş yaa
-
Arkadaşlar moralini bozup üzüntüye kapilmayin bu 10. Mulakatim 98 kpss puanim çok iyi bir uni den Mezunum yabancı dilim var buna rağmen defalarca elendim , burada beni görenler bilir her seferinde önümüzdeki maçlara bakcaz dedim ama yılmadan çalıştım, yılmayin nasip hiç bilmediğiniz bir yerden çıkar dostlar.
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@sucuklu_oralet reis Kompozisyondan 95 alan kişi kesin sensin
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@genclerbirlikli iyi de bundan önce referansızliktan sistemin yanlışlığından yakınıyordun bizzat ptt el altından alım diye başlık actin şimdi kazandığını görünce U dönüşü yapmana ben de şaşırdım, hadi hayirli olsun.
-
Doğal Afetler nedeniyle binalarda emlak vergisi geçici muafiyeti 10 yıldır bu da ikinci dip notunuz olsun iyi çalışmalar arkadaşlar. .
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@asyasy tamamdır teşekkür ederim
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Hayat bir damla suyla çölde serap görenin aşkı..
-
@baumol hak ehliyeti ana rahmine düşmekle başlar hocam o şık yanlış kişilik sağ doğumla başlar
-
@golden-ratio hocam reeskont oranı asıl olarak merkez bankası tarafından ticari bankalar yoluyla para arzını etkilemek amacıyla kullanılır, zorunlu karşılık oranları azaltıldıgında para arzı nasıl artıyorsa reeskont oranları azaltıgında da para arzı artar ancak burada tiari bankalar yoluyla arttırılır , ticari bankaların kredi maliyeti düşeceginden daha fazla kredi verme imkanı ve itibari para yaratma olanağı yaklarlar bu durmuda piyasada likidite artar ve para arzı artarak faiz oranlarını düşğrmeye başlar..
yigidooo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
Arkadaslar 2 sene önce tecil için gittiğimde sağlık yoklaması yapıldı, dün bankaya gerekli bedeli yatırıp askerlik subesinde evrakları onaylattım ek olarak bişey yapmam gerekiyor mu yoklama yapılması gerekiyor falan yazıyor 2 sene önceki yoklama geçerli olur mu bilgisi olan yardimci olursa çok sevinirim
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Soruları toparlayan bir arkadaşımız burada da paylaşırsa çok makbule geçer
-
Genel kültür inşallah ilginç şeylerle çıkmaz karşımıza
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaslar bu mesleğin cok fazla is yuku yok çok rahat diye duydum ayrıca YSK çok önemli bir kurum uzman alımı bile duymadım kurumda yükselme şansı yüksek maaş 5.500 civariymis en son 12 yıl önce alım yapmış ayrıca eğer ilçede yaşamaya alışiksaniz bu maaşla çok iyi birikim yapabilirsiniz
Ha unutmadan seçim dönemlerinde ek ödenekleri fazlaymış -
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@antimülakat dostum adamlar ateş ediyor gördüğün gibi
-
@politics06 hem kik dik için % 3 olması lazım
-
Bu yola baş koyan insan 16 saatte çalışır dostum hatta çalışıyordur:)
-
Anayasa ve idareye sınava 15 gün kala çalışacagiz herhalde tüm kaynaklar çöp oldu
-
arkadaşlar whatsapp grubu kurabilir misiniz kazananlar ?
-
Arkadaşlar moralini bozup üzüntüye kapilmayin bu 10. Mulakatim 98 kpss puanim çok iyi bir uni den Mezunum yabancı dilim var buna rağmen defalarca elendim , burada beni görenler bilir her seferinde önümüzdeki maçlara bakcaz dedim ama yılmadan çalıştım, yılmayin nasip hiç bilmediğiniz bir yerden çıkar dostlar.