BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@paca08 kaldirac sorusunda ozkaynagi soruyordu 115.625 pasif toplamı 78.625 olacak bence
-
Arkadaşlar illa tamamlanır o zaman. Şimdi soruların cevaplarını tartışalım. Kim hangi sorunun cevabını farklı düşünüyorsa sıra numarası ve cevabı söylerse ona göre tamamlamış oluruz.
-
@wilfried kızılçam-akdeniz kayın-karadeniz bunlar doğru 2 yanlıştı
-
@paca08 92 yaz missiniz o soruda 91 olacaktı karistirmissiniz sanırım
-
@beşiktaş1903 Aynen hocam
-
Solowda nüfus artışı büyümeyi etkilemiyor;hatta azaltır diye biliyorım
-
@paca08 50.soru )iktisadi kar faaliyet karina eşitse hangisi doğrudur?toplam sabit maliyetler sıfırdır.(mikro iktisat sorusu)
-
@paca08 2006 sorusu da tl cinsinden depo olacak şahsi fikrim
-
@asımın-nesli solow sadece teknoloji olmali
-
Solow tasarruf artışı sanırım arkadaşlar. Yanlışlar artıyor
-
@beşiktaş1903 evt Hocam ilk kez 2006 da kullanilmis cikmis sorulardn
-
@kubraalgz Evet son soruda bulundu. Tebrikler Bu arada arkadaşlar baya yanlışlarımız çıkacak haberiniz olsun
-
@paca08 ayrıca spesifik vergi istikrarlıdır. Ondan dolayı esnekliği düşüktür Hocam. O soru da yanlış.
-
@paca08 Ben sabit maliyetler bilinemez dedim.
-
@baumol cevap ne hocam o soruda
-
@paca08 gelir artisi saglayan tek faktor teknolojik değişme diyor hocam notlarda solwda
-
@paca08 Hocam muamele vergisinin ötv den esneklik olarak düşük olduğunu söylüyor. Tam tersi olacak.
-
@beşiktaş1903 aynen Hocam bende kaynak toplamni isaretlmsm ama dedngniz olacak
-
Solowu netleştirelim hep beraber. Ben okudum şimdi teknoloji sabit kabul ediliyor. Nufüs artışı gelirin düşmesine neden oluyor. Elimizde bir tek tasarruf artışı kaldı.
-
Bu elastikiyet sorusunda simdi hatirladim da genel muamele daha az esnek Özel Muamele daha esnek diye düşündüm