BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@paca08 Hocam konu test sınavı olması değil, bana göre sonuçlar hazırdır. Lakin mülakat tarihleri vb konularda mutabık kalınamamıştır.
-
@murky bence de mülakat tarihleri vs henüz kararlaştırılmadığındandır ama mülakat tarihlerini sonra da ilan edebilirlerdi...
-
Dostlar selamın aleyküm. Kurumdan birileriyle görüşme imkanımız oldu bugün. Duruma dair bilgi aldım az evvel sizinle paylaşayım.
Kurumun Personel Dairesi şu an taşeron meselesiyle alakadar. Nisana yetişecek malumunuz. Yarın bu konuya dair işlerini tamamen bitiriyorlarmış. İnşallah gelecek hafta da sizin sürece dönülecekmiş. Sonuçlarla bu nedenle alakadar olunamamış. Gelecek hafta tekrar sorar takipçisi oluruz. Şimdilik durum böyle.
Bakalım, inşallah tez zamanda hallolacaktır taşeron meselesi sonrası.
-
@paretowilfredo İnşallah hocam.Sizce Bakanın açıklaması geçiştirmelik miydi yoksa sürece olumlu katkısı olur mu?
-
@paretowilfredo Hocam yanlış yere yazmışım denetmenlik sandım burayı kusura bakmayın.
-
BTK,
Bilgi Teknolojilerini kullanıp kağıtları okuyabilir ya da iletişimi kullanıp adayları bilgilendirebilirdi.. İkisini de yapmadıİnsanlar biraz daha değer görmek istiyor sadece
-
@buhara Dostum bu tamamen kurumun halen ihraçlardan sonra toparlanamayışından kaynaklanıyor. En ciddi personel kaybı yaşayan kurum BTK oldu süreç içerisinde. Kapatılan birimler çok sayıda ihraç kurumu alt üst etti.
-
@paretowilfredo Muhakkak kendi iç sorunları büyük tahmin edebiliyorum ama Kurum başkanı tweetirdan sonuçları 2 ay sonra acikliycz diye basit bir tweet atabilirdi.
-
Duyumu olan var mı arkadaşlar
-
Bu hafta açıklanabilir mi acaba yoksa ümitlenmesek mi yine
-
Benim hedefim bu yıl açıklanması yönünde yani 31 Aralık 2018 de açıklanırsa BTK açısından başarı sayacağım.
-
Bildirimler bir tek bana mı gelmiyor?
-
@paretowilfredo hocam var mı bir gelisme
-
Bir süre sonra böyle bir sınava girdiğimizi bile unutacaz
-
@keymarsh bana da gelmiyor önceki gece bir şey yaptılar siteye ondan sonra gitti
-
@firito yeni bilgi oldugu vakit paylasacagim dostum.
-
@paretowilfredo saol hocam
-
@yasaklı aynen ben de diyorum kimse bir şey yazmıyor mu?
-
Bu hafta açıklanır mı?
-
Bu kadar beklenti olacağını düşünmemiştim mühendislik dalı bana zor gelmişti ama gördüğüm kadarıyla baya güzel sonuç bekleyenler var. O sınavda 70'i geçecek olan arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum .. Ben sınavdan çıktıktan sonra takibi bırakmıştım burada görünce bu kadar yazıyı şaşırdım o dönem kaynak ararken hiç bir yazı bulamamıştım