BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Mühendislikten girmiştim. Ben de kazanamamışım. Neyse kendileri bilir.
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. BTK güzel ancak kıymeti bilinmeyen bir diğer kurumumuz.
-
Keşke başarısız yazarken sebep belirtseler. Böyle cevap gelince de insanların psikolojileriyle tamamen oynuyorlar.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
bu 18 kişilik kadronun kaçı doldu kaçı yedek acaba çok merak ediyorum keşke bunun da bilgisini verseler şeffaflık olsa ama nerde...sadece başarısız yazıyor bu mudur yani?
-
@yasaklı birde koca forumda tek bir kişi mi kazandı yok mu başka kazanan?
-
@yasaklı bende kazandım, mühendislik
-
@yasaklı doldurmuşlardır diye tahmin diyorum.
-
Ben de kazanmışım, mühendislikten.
Kazanan arkadaşlar, şu güvenlik araştırması formunu indirip bakan oldu mu hiç? Bu nasıl bir form anlayan var mı? Neresi nasıl doldurulacak belli değil? Sabıkan var mı demiş, altına VAR YOK yazmış. İmza ve tarih demiş neresine atılacak imza tarih belli değil. Bir bakın dediğimi anlarsınız.
-
Güvenlik Soruşturması Formu darmadağın. Normalde o form tablo halinde ve daha düzenli
-
@hadihayirlisi Evet, hazır bir form bulup sadece yazılarını kopyalamışlar gibi duruyor. Tablo çerçeveleri alınmadığı için kaymış. yanına mı yazacağız, altına mı yazacağız belli değil.
-
İnşaallah kimin alınıp kimin eleneceğine bu formu hazırlayanlar karar vermemiştir.
-
Bu formlar hep sabit zaten, 10 farklı kurumun formuna baktım. Arayıp sormak lazım başka kurumunkini kullansak olur mu diye. Hepsinde aynı şey isteniyor sonuçta.
-
Sosyal bilimlerden kazananların whatsapp grubu var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar gvs bitip başlayan oldu mu
-
@şarkışla Süreç devam ediyormuş hocam gelişme yok hala
-
Kurumdan güvenlik ve arşiv soruşturması ile ilgili geri dönüş alan var mı arkadaşlar?
-
@lazist61 birkaç arkadaş daha özelden sordu sanırım geri dönüş alan yok.
-
bu alım bitmeden yeni alıma da çıkmaz o zaman kurum
-
@aliveli Teşekkürler hocam.