BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Mühendislik sınavına dairde bir şerler yazmak istiyorum.
Ben eem mezunuyum. Kurumu daha önce bilmiyordum hatta bu kadar düşük kapatacağını da tahmin etmedim 83 puanım vardı branş bazında 900. filandım gelmez dedim ki baya yanılmışım kontenjan dolmadı .
Sınav tamamen saçmalıktı. 5 tane mühendislik dalı ve 13 konu vermişler ve benim alanımla ilgili 2 tane ders vardı.Ve ben bir gayret dedim sınava çağrıldığımda sınava 2 hafta vardı ve ben bu 11 farklı dersin 10 tanesine çalıştım. Netten pdf buldum hepsine dair ve şansımı sonuna kadar deneyim dedim.Nette dolaşan bir tane de Avrupa Birliği Kurumunun bilişim sınavını buldum ve yukarda anlattığım çalışmamla ona girseydim kesinlikle 80 üstü puan alırdım. Bilgisayar mühendislği ağırlıklı bir sınavdı ve isterseniz 1 ay çalışın yine yapılmaz bu sınav 50 soru 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor geçen sene yapılan sınavla farklılıkları var.(GK ve GY,yanlış doğruyu götürmüyor...vs...) Bunun gibi tutarsız kurum.Benim sınava dair bir beklentim yok mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim tekrardan .
BTK'dan beklentim sadece şu bir daha alım yaparlarsa umarım alanları ayırıp herkesin alanına göre sınav yapmaları..
Bundan sonrada yüksek ihtimalle alım olacaktır onlar için bu yazıyı yazmak istedim bilgileri olsun ve moralleri bozulmasın çünkü gerçekten bu sınavı tam manasıyla yapabilmek için bilgisayar müh. olup kendini baya yetiştirmesi veyahut 5 tane mühendislik bölümü okuması gerekiyor .
Saygılarımla ..:) -
Mühendislik dallarının hepsi farklı bir bilim dalı, uzmanlık alanıdır. Konularını okulda dahi görmüyorken, farklı alanların konularını karıştırıp sormalarındaki amacı ben anlamış değilim. Ancak çift anadal yapılıyorsa belki aşinalık olabilir. Mühendislik için bence zaten kimse 70 i geçememiştir. Çan eğrisi yapmaları gerektiğini düşünüyorum açıkcası.
-
Açıklamayı unuttular galiba
-
Ben yarın için daha çok ümitlendim haftanın son mesai günü diye
-
Bu hafta da açıklanmayacak herhalde.
-
@seydialireis Mart ayını da bitirdik. Paca08 rumuzlu arkadaşım geçen hafta sınav iptal edilirse şaşırmam gibisinden birşeyler yazmıştı, bu gidişle onun dediği çıkacak galiba
-
kurumdakiler bu ara gezmekle meşgul galiba.
-
@accosator süreden yola çıkarsak SGK denetmen yardımcılığı iptal edilmediyse bu da iptal edilmez kardeşim
-
50 soruluk 1 saat süren test sınavı 2 aydır halen açıklanmıyor. Kurumun mülakat sürecini düşünmek istemiyorum.
-
@seydialireis :D:D
-
Bugün aradım ama ulaşamadım kuruma arayıp da ulaşabilen varmı
-
Kurumdaki çalışanlar bile bilmiyo niye aciklanmadigini
-
@shady1 telefonların fişini çekmişler sonuç olumlu gelsin yeter ki 1 ay daha açıklamasada olur
-
@paretowilfredo Hocam bu sınavı haber yapma ihtimalimiz var mı? Sınava ne zaman girdiğimi unutacağım neredeyse 2 ay oldu halen dah açıklanmadı. Sınavın test olması da cabası hadi klasik olsa bir nebze diyeceğimki sınav kağıtlarını okumak ve değerlendirmek uzun sürdü ama sınav testti aynı gün sonuçlar belirlenmiştir. Ne hikmetki aynı sonuçlar 2 aya yakın bir zaman geçmesine rağmen açıklanmıyor.
-
İçimizden biri ilerde inşallah söz sahibi olunan iyi bir konuma gelirse, şu sınavların açıklanma süresine bir düzenleme getirsin. "Test sınavları en geç 10 günde açıklanacaktır" gibisinden. Gerçekten nedir bu ya. Alt tarafı optik....
-
tel açmıyorlar arkadalar ankara'da olup yakınında bulunan arkadaşlar bi gidip baksanız dükkan kapanmış mı size zahmet? kepenkler indiyse boşa beklemeyelim
-
-
Sıktı artık, hepsi de ayrı ayrı parmağında oynatıyor bu kadar insanı.
-
Bence btk sinavi gecenlere bi ön sorusturma yapiyo. Baska bi aciklamasi olamaz
-
@magduriibfli bence hiç bir şey yapmıyorlar öyle bekletiyorlar işte bu durum ne zaman onların maaşını etkiledi o zaman süreç hızlanır her şey tamamen keyfi...