STAJYER HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ GİRİŞ SINAVI İLANI
-
@nfs ben bu hafta bekliyorum. 26 kişinin sınavını okumak daha fazla sürmemeli
-
@genclerbirlikli cidden toplam 26 kişimiydik?
-
@nfs ikinci gün saymaya çalıştım bi kaç kez 26 saydım. Kolonlar yüzünden görmediğim kişiler olabilir, en fazla 30 olur ama 26 saydım.
-
@genclerbirlikli mülakata kaç kişi çağıracaklar acab
-
@nfs ilanda belirli bi şey yazmıyor hocam şu kadar katı diye, yazılı sınavda basarili olanlar mülakata çağırılır diyor. Basarili olma koşulu da her dersten en az 50 alıp 70 ortalamayı tutturmak
-
@nfs Adayların yazılı sınavda başarılı sayılabilmeleri için, her alandan veya birleştirilen alanlardan 50 puandan az not alınmaması kaydıyla, ortalamasının 100 üzerinden en az 70 olması gerekmektedir.
Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, yeri ve tarihi daha sonra belirtilecek sözlü sınava çağrılacaktır
-
1 ayı bulur bence bu sınavdan 1 hafta önce uzmanlık sınavı vardı. Haftaya uzman sonuçları ondan sonraki hafta bu açıklanır diye düşünüyorum.
-
Yaklaşık 26 kişinin kağıtları 2.5 haftadır okunmadı, bakalım ne zaman açıklanacak
-
başlığı görünce heyecan bastı. uzmanlıktan sonra açıklanır bence. uzmanlık bir ay geçtikten sonra açıklanıyordu
-
@kelaynak uzmanlığı da bu hafta ya da haftaya diye bekliyorum
-
@genclerbirlikli ben de haftaya bekliyorum. açıklansa da kurtulsak
-
@kelaynak keşke
-
Açıklandı arkadaşlar 15 kişi listede
-
Sınav güzel geçmişti. Allah Allah. Listede yokum. Bilgi edinmeden bari sınav puanımı soram.
-
Mülakata kalan var mi arkadaşlar ses soluk çıkmıyor
-
Benim beklediğim gibi olumsuz oldu Tahmin ettiğim gibi 15 kişi felan elenmiş sınavda. Hayırlısı olsun bakalım.
-
Sistemde bakamıyoruz değil mi kaç puan aldığımıza ? Hazine uzman yardımcılığına yönlendiriyor direkt.
-
Aranan oldu mu hiç ?
-
Ben arandım ev ziyareti için
-
Bu eve gelme olayı nedir arkadaşlar fikri olan var mı? daha önce böyle bir uygulama ne duydum ne gördüm.