Vakifbank müfettişlik
-
@kafakafka daha aranmadım bekliyorum ben de ama arayan yok
-
@keynesinabv bnde arandım daha cıkmamış cıkınca haber vericez dediler ik cok yogunmuş.
-
@stdgn çağrılmadınız mı yani siz
-
@keynesinabv uygunluk yazım cıkmamış daha birimden arayan kişi ikla görüşüyoruz bugün cıkmama ihtimalide var cıkarsa arıcaz seni dedi normalde pazartesi basla demişlerdi ama yazı cıkmadıgından cıkana kadar beklicem simdi
-
@stdgn beni aramadılar ama evrak teslim ettiğimde bana da pazartesi demişlerdi arayan yok bekliyorum hala
-
@keynesinabv bende bekliyorum ama pazarteside olmucak galiba salı carsamba falan olabilir.
-
Arkadaşlar memur maaşları hakkında net bilgisi olan var mı, ilk başlangıç ve sonraki aylarda
-
Daha önce sormustum memur maaşının ne kadar olduğunu. 2900 net seklinde bir rakam zikredilmişti. Ancak taahhutnameyi okuyan arkadaşlar görmüşlerdir kok ucret 1900 TL civarı bunun üzerine pozisyon ücreti ve tazminat gibi eklemeler var ancak tam maaş ne kadar onu bilmiyorum
-
Tam maaş ne kadar genel mudurlukte memur olan ne kadar alıyor şubeye atanan ne kadar alıyor tam bilgi aktaracak olan olursa seviniriz..
-
İnternette maaşla ilgili bir takım veriler var ancak sağlıklı, güvenilir değil
-
@ry hocam dün imzaladim sözleşmeyi 1890 kök ucret+ 810 görev ücreti+1000 mesken tazminatı genel müdürlük memur böyleydi toplam 3700 brut
-
Peki bu şube için geçerli mi
-
@ry yani şube hakkında bir malumatın var mı
-
@friedman98 Hocam emin misiniz mesken tazminatından ya da yaşadığınız şehir neydi neden mesken tazminatı alıyorsunuz
-
@friedman98 Memurluk maaşı buysa uzman yardımcılığına çok yakınmış maaş
-
Subelerde çalışacak olanlar ne diyorlar acaba özellıkle İstanbul için
-
@summer uzman yardımcılığı ne kadar acaba buraya yazılanlara göre memurluk daha fazla çıkuyor şu anda ahah
-
@keynesinabv istanbul
-
@keynesinabv Burda yazmam doğru olmaz ama o zaman bizim memurlardan bir farkımız yok o yüzden şaşırdım.O yazılan memur maaşına yakın diyebilirim
-
@keynesinabv valla memur olmak avantajlı hale geldi su an ahahha