Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar bugün aranan var mı?
-
Günün şarkısı olsun
https://youtu.be/HOTNV9IG23U -
Mrb arkadaşlar kayseriden aranan oldu aranızda
-
@ecmell01 saat kaçta aradılar? Birde numara 216 ile mi başlıyor
-
Oldu mu demek istedim yanlış yazmışım
-
Şehir dışı iptal bence
-
Ankaradan 75’le aranan bir arkadaşım olmuş
-
@keynesinabv ne zaman aranmış hocam birde hangi numaradan ?
-
@keynesinabv arkadaşına sorar mısın hangi numaradan aranmış.
-
@zeyneppp dün aranmış 0216 dan 6nisan tarihinde gidecekmiş yaşı 24 sadece maliyeden kalmış
-
@ilanmılano ayrıca gülben ergen den küt küt atıyor kalbim şaka bi yana kalpten gidecez gerilim filmi gibi
-
Arkadaşlar bugün aradım 216 lı numarayı açmıyorlar. Diğer operatörlerden arananlar var mı atabilir misiniz numarayı
-
Kontrolorluk için aricaklar mi bunu sorar mısınız eğer aranan olursa İngilizce netimi yazık etmek istemiyorum
-
@bianconeri geçen sene sadece teftiş sınavını kazananlar arasından teklif etmişler . Ama bu sene listede az isim var umarım ararlar bu sene
-
Arkadaslar en erken tarih kaç acaba ? 28 inden önce çağrılan var mi
-
@aysegul35 inşallah ararlar alan ve ing sağlam matematik düşük uzmanlık için aricaklarini zannetmiyorum beni
-
@friedman98 Ben 29 mart.6 nisana kadar varsa çok kişi çağırdılar en iyisi bişey beklemeden girmek
-
@bianconeri ya bir de şöyle bir şey var. Geçmiş yıllara dönüp baktığımızda en az 130 kişi teftiş sınavını geçebilmiş. Bana kalırsa bu sınav gerçekten zordu o yüzden 50 puan üstü çok kıymetli. Icimizi ferah tutalım
-
Bu arada mail gelmedi bana hala gelen var mı
-
face gruplarının birinde çocuk 53 ortalama ile istanbula aranmış bir de yüksek alan neti yapanları arıyorlar heralde yazmış acaba neyin yüksekliginden bahsediyo topu topu ortalamam 53 aramalar bitmedi ama bence tamamen haksızlık