Vakifbank müfettişlik
-
@eskikeynesyen sadece genel müdürlüğe mi alım yaptılar şubeler için aranan kimse yok mu ?
-
Bana dün mail geldi ama aramadılar. Benim mi aramam gerekiyor ?
-
Bana dün Mail geldi ben aranmadım aradığımda da şunu söylediler dönüş derken evrak teslim etmek. ama dedim mailde biriminize ulaşın deniyor sizin aramanıza gerek yok birim size ulaşacaktır dediler. Dönüş derken evrak vermekten bahsediliyor birim bizi arayacak haberiniz olsun.
-
@keynesinabv hocam atandığınız birimi mi aradınız?
-
@kayıkçı insan kaynaklarını nasıl yol izleyeceğim nasıl bildireceğim diye sordum böylr cevap verdiler
-
@keynesinabv tamam hocam bekleyelim o zaman aramalarını.
-
@eskikeynesyen kim derdi size süreç bitti diye hocam
-
@yasemen *dedi
-
@yasemen içimize üzüntüyü umutsuzluğu saldı gitti nerden duyduysa artık
-
Arkadaşlar şubeye hiç mi atanan olmicak bana beni hangi il için düşündüklerini bile söylemişlerdi. Bunlwr sadece genel müdürlük ve bölge için açıklananlar. Şubeleri daha sonra açıklayacaklarına inanıyorum
-
@yapısalissiz İstanbul dışında müdürlüğe atanan duymadım.
-
Diğer bölgelerde var hocam sonuçlarda trakya vs
-
@yapısalissiz Bizim olmadı muhtemelen o halde. Süreç bir hafta sürer diyorlar ama bilmiyorum ne kadar doğru.
-
@stdgn Ben önce görüşmeye gidicem tanışcaz evrakları da konuşuruz dedi
-
Arkadaşlar ben de bişey sorucam ama yanlış anlaşılmasından çekiniyorum. Ben uzmanlık için girmiştim nişanlım da öyle . nişanlım uzmanlık için İstanbul a atandı beni iç kontrolör yardımcısı olarak atamışlar . bugün arayıp bilgi verdiklerinde 18 ay boyunca geziceğimi istanbulda durmayacagımı söylediler . biz yakın zamanda düğün yapacaktık. Ne yapabilirim acaba uzmanlık talep etsem iç kontrolörlülk isteyen biriyle değiştirme şansım olur mu . bu durumda bana fikir verebilecek olan var mı acaba ?
-
@mhmt7 memurlukta bahsettiğiniz durum geçerli diye biliyorum. Uzmann olursam teklifini ben kabul ederim Hocam ( beni daha aramadılar )
-
@mhmt7 Hocam bu arada müfettişlik mülakatından elenerek mi kontrolörlük teklifi aldın ?
-
@mstf1993 hayır hocam uzmanlık mülakatından çağırdılar . keşke olsa da değişsek
-
@mhmt7 insan kaynaklarıyla görüştünüz mü acaba ? daha önce böyle bi durum la karsılasılmış mı diye bankada görev yapan arkadaslar varsa bi fikirlerini alın derim .
-
@mhmt7 uzmanlık mülakatından iç kontrolör demek şaşırdım epey valla. Puanın kaçtı Hocam ?