Vakifbank müfettişlik
-
@blues25 olabilir hocam. Üzülmeyin dedigim gibi
-
@shady1 Bu arada hangi banka ve hangi birim hocam? Fazla özel olmazsa söyler misiniz?
-
yav olumsuz da olsa mail gondersin su banka bu kadar zor mu bu is
-
@bluephantom vakifbank güzel bir birim
-
@shady1 Memnun olmama nedeninizi söyleyebilir misiniz peki
-
@summer ilk baslarda iyiydi sonradan bi yogunluk cikti kampanyalar filan . Yani yoğunluktu en büyük sıkıntım. Ders calisacak zaman birakmiyodu banka. Aksam gec cikmaktan bikmistim. Mesai diye bi sey yok ne zaman biterse is o zaman cikiliyor. Sinir stres sahibi olduk iyice. iş yükü fazlaydı sabah 9da gidip aksam 9da ciktigimi bilirim.Günde 12 saat bilgisayar ekranina bakıyosunuz. Bi gün gittim istifami verip çiktim rahatladim
O yüzden ne olmak istiyosaniz onun icin ugrasin . Issizlik zor biliyorum ama Bi baslayalim Bi yerden de sonrasina bakariz, calisiriz yine demeyin olmuyor cunku cok zor. -
@shady1 cukka saglammiydi hocam ?
-
arkadaslar işkur kayıt belgesi için meslek seçimi ne olacak
-
bir de istanbul dışı atananlar eğitim için istanbula mı gelecek
-
@uğur-böceği uzman yardımcılığı için
-
@uğur-böceği nereye atandınız? Şube icin mi
-
@annaschwartz evet
-
@uğur-böceği hangi bölümden mezun olmuşsan onu yazacaksın dostum iktisatsa ekonomist vesaire gibi
-
İşkur kayıt belgesini e devletten mi alıyosunuz
-
@summer ben işkurdan aldım
-
@füreya Benim de kaydım yok o zaman öyle yaparım.Heyet raporunu hangi hasteneden alıcaksınız
-
@summer cuma günü beşiktaş devlet hastanesine gittim. Poliklinik gezmelerim bitti tüm servislere ama raporu heyet pazartesi ya da salı onaylar dediler. Raporu henüz alamadım yani. Hâlâ gitmeyenler varsa elini sıkı tutup pazartesi sabah erkenden gidip halletsin. Zaten servisleri gezmek başlı başına bi 4 5 saat gidiyor kafadan. Tetkikler vs...
-
@füreya Ben p.tesi sabah birimime gidicektim o zaman salıya bıraksam geç kalabilirim.Şuan ne yapsam bilemedim
-
@uğur-böceği hangi il hocam bi de mail ne zaman gelmişti acaba
-
Arkadaslar ic kontrolor ic ve dis harcirah ucreti hakkinda bilgisi olan var mi ?