Vakifbank müfettişlik
-
Bugün ik yı arayıp bilgi alan oldu mu mail atmaya devam edicekler mi yoksa süreç bitti mi ?
-
@yeniyolsk ben aradım bu cuma gününe kadar süreç devam edecek miş ismini verdim adım liste de yok Muş ama ellerindeki liste geçen hafta mail gidenlerin listesimiydi yoksa bu hafta yeni mail gidecek olanların mi listesi idi sormadım
-
Bu vakıfbank uzman yard nereye kadar gidebiliyorsun iç kontrollük daha mı iyi birşey ayrıca 1 yılda kaç maaş alıyorsun ve maaşı hakkında bilgi vericek birileri var mı genel müdürlükse c tesi günleri kaça kadar çalışılıyor
-
Süreç devam edicek derken mail gelenlerin işlemlerinden mi bahsediyorlar yoksa yeni mail mi aticaklar bunu öğrenmek gerek
-
Aranızda vakıfbank kazanıp, ankarada halkbank servis görevlisi olarak çalısan ve istifa edecek olan var mı arkadaşlar??? Veya öyle bir tanıdığınız???
-
Mail alıp aranmayan kaç kişi var arkadaşlar
-
@yeniyolsk aynen katılıyorum.. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar..? Boşa mı bekliyoruz yoksa biz..
-
@keynesinabv hocam siz kendiniz birimi arayın.
-
@ezo hocam nedeh sordunuz
-
@yeniyolsk, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Süreç devam edicek derken mail gelenlerin işlemlerinden mi bahsediyorlar yoksa yeni mail mi aticaklar bunu öğrenmek gerek
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ya
-
Bursa’da olup da aranan var mı arkadaşlar ?
-
@keynesinabv hocam beni de aramadılar. İnsan kaynaklarını arıyorum ama açan yok.
-
@kayıkçı bende ulaşamadım.. Ulaşırsanız net bi bilgiye yazarsanız çok sevinirim..
-
@muzun ne İnsan kaynaklarına ne de atandığım birime ulaşamadım.
-
@kayıkçı insan kaynaklarına cuma günü ulaştım ama orada da bana birim sizi arar diyip kapattılar. Birimimin numarasını dahi bulamadım. Kredi teklif ve tahsis süreçleri müdürlüğüne atanmışım siz
-
@keynesinabv bölge krediler müdürlüğüne atanmışım. yarın evrakları teslim edeceğim.
-
iç kontrolör yardımcısı olarak atanan arkadaşlar bu staj dönemi boyunca sürekli bölge dışında olacakmışız. Bana istanbuldan ev tutma falan dediler zaten hep geziceksin dediler . Bu olay tam olarak nasıl oluyor süreç nasıl işliyor ayrıntılı bilgi verebilecek biri var mı acaba ?
-
@kayıkçı gittiğinizde bu durumu durumu sorabilir misiniz ben cenazem var perşembe verebileceğim o sebepten
-
ulan madem bir mail bile atmiyacaksin o zaman kedi gibi bizi niye oynattin mulakkatta yok logo yap yok sehir kur bu ne adam gibi acikla elendik mi elenmedik mi
-
@abbasyolcu tam olarak kaç gündür içimden geçen yorum