Vakifbank müfettişlik
-
@bcbc3434 İkamet İst değil ama g.p 60 üstü ve tek fire matematikte hocam
-
@bianconeri hocam bir yanlışlık olmasın ortalamanız 67.5 oluyor tahminim benim de fire matematikte o da zamandan kaynaklı
-
Arkadaşlar az önce vakıfta çalışan arkadaşımla konuştum kriterin ne olduğu belli değil dedi iknın önüne gelen listeye göre aranıyorsa ama liste neye göre belirleniyor kimse bilmiyor dedi. Bana netlerin iyi arayabilirler dedi baya bi personel açığı varmış ve baya alım yapacaklarını söyledi ve geçen sene kadar uzun sürmeyeceğini söyledi.
-
@jullyandsmile sizin netleriniz nasıl peki
-
@bonus genel yetenekte kaldım ben 3 soruyla barajı kaçırdım İngilizceden 29 hukuk 26 muhasebe 27 iktisat 29
-
@bianconeri hocam puanınız çok bugluymuş yazık olmuş
-
@jullyandsmile Bu doğrulara genel puanınız kaç hocam
-
Muhasebe 24 doğru hocam yanlış yazmışım ortalamam 59
-
Şimdi 60 puan baraj mı oluyor arkadaşlar böyle kural var mı yoksa 50li puanlardan çağırdıkları olmuş mu
-
@jullyandsmile hocam 33 ing 27 iktisat 26 hukuk 29 maliye
15 matematik 60.675 diyor bende düşük gelmesine şaşırdım bu netlere çağrılma şansı var mı
-
@bobsinclair matematikten elenmek üzdü hocam
-
Bence değil neyin ne olduğunu kimse bilmiyor İngilizcen iyidir genel yetenek kötüdür çağırabilirler
-
@bianconeri puanlama da farklılık var yada hata var sizin o kadar düşük gelmesi garip gy 27 ing6 hukuk 26 muh27 ikt27 genel puan 66.8 benim
-
@friedman98 hocam sizin 6 İngilizce'ylr mi 66.5 puan geldi çok ilginç benim İngilizcem 29 gy 17 alanım sizin kadar hemen hemen hatta fazla ama benim puanım 59
-
@bianconeri hocam benim de aynı durum matematikte 3 soruyla kaçırdım
-
Arkadaşlar ingilizce puanlamaya,dahil değil o yüzden düşük gelmiştir.Benim bildiğim uzmanlık için ingilizce değil g.yeteneğe bakıyolar o yüzden ben de ingilizceye çok zaman harcamadım.Puan da 60'ın altında olmamalı diye biliyorum dün bi arkadaş da paylaşmıştı
-
@jullyandsmile arkadaşın dediği doğru bence, İngilizce puanlamaya dahil olmadığı için düşük gelmiş sizin
-
@friedman98 anladım hocam ama çok saçma gerçekten İngilizcede yüksek baraj koyup onu puanlamaya dahil etmemek
-
İngilizce puanlamaya dahil değil arkadaslar, kesin bilgi, yayalım :)))
-
@friedman98 12 gy ne kadar fark ettirmiş