Vakifbank müfettişlik
-
@beşiktaş1903 Tamamdır hocam.Uyku seesemiydim uzanmıştım biraz.Yanlış anladım acaba diye düşündüm:)
-
Aranan arkadaşlar ingilizce netleriniz nasil ?
-
Arkadaşlar ikametim İstanbul puanım 63 ingilizceden 2 soruyla dışarda kaldım 15 dk önce arandım sivil gelebilirsin denildi aramalar devam edecek mi dedim yarın 16 ya kadar devam edilecek dendi yaşım 24 haberiniz olsun.
-
@ilanmılano benim 11 doğru 28 yanlış
-
Arkadaşlar istanbul haricinde aranan kimse varmı
-
@keynesinabv bende arandım ama tam olarak ne için bir görüşme yapılacağını anlamadım sizce ne sorucaklar bu görüşmede
-
@bcbc3434 kişilik testi ve grup mülakatı olacak tahminimce
-
@ilanmılano 2 ingilizce eksiğim var benim de puan 65
-
Uzmanlıkların maaşı ist için bilginiz var mı
-
@bcbc3434 hocam 3 saat sürecekmiş kişilik testi olacak ama bence grup da olur anlaşmalı bir yerler yapılacak dendi neresi anlamadım
-
@beşiktaş1903 hocam çok teşekkür ederim.
-
Ben de arandım.Genel puanım 65,625. Aranan arkadaşları tebrik ederim.
-
İkamet İstanbul olan herkesi aramışlar sanırım, 33 ing 26 hukuk 27 iktisat 29 maliye beklemedeyim aranan olursa sorabilir mi ikamet İst olmayanlara teklif gelicek mi diye
-
Arkadaşlar uzmanlık için davet edildim.3saatlik bi uygulama olcakmış başka var mı davet edilen
-
@keynesinabv ben sordum bu 3 saatlik değerlendirme kişilik envanteri ve grup mülakatı şeklinde mi olacak diye, evet dedi arayan kişi.
-
@ilanmılano 10 doğrum var.
-
Arkadaslar lar araralarsa sorarmisiniz istanbul harici diğer illler aranacakmi
-
Benide aradilar arkadaslar gy:18 ing:20 hukuk:23 iktisat:28 muhasebe :33
Gy ye bakmiyolar bence. Resmi Ikametgah benim istanbul degil memlekette ama adresi istanbul vermistim vakifa basvururken. -
@bianconeri ikamet bursa hocam geldi teklif
-
@beşiktaş1903 Kocaeli hocam benim sizin netler kaç ve GP? Benim 15 mat 33 ing 27 iktisat 26 hukuk 29 maliye 61 gp