Vakifbank müfettişlik
-
İlk giren arkadaşlar genel bir bilgi verir misiniz görüşmenizden sonra
-
@felix arkadaşlarımdan gy 18 olanlar var iktisatı baraj altı olanlarda var anladığım il il çağırıyorlar ilk İstanbul'dan başladılar
-
@bianconeri
37 ing , 64 genel puan ile ben de beklemedeyim hocam. Umarım yaptığımız İngilizce bir işe yarar -
Çok fazla kişi çağırdıklarına göre ya eleme büyük olacak ya da çok kişi alacaklar . umarım 2. ihtimaldir.
-
Arkadaşlar mülakatla ilgili kurulan bir WhatsApp grubu var mı?
-
@mhmt7 benim duyduğum Ankara’da çılgınca bir boşluk olduğu diğer illeri bilmesem dahi
-
@bonus anladım hocam.. peki bu arkadaşınız ingilizceden geçmiş miydi biliyor musunuz?
-
@felix yok hayır geçemediler İngilizce ve gy geçemediler ama alandan geçtiler. Biri de İngilizce ile iktisat baraj altı kaldı ama arandı İstanbul ikametgahlı.. Herhalde il il çağıracaklar hazirana kadar
-
@bonus çok değişik bir sistemleri varmış hocam gerçekten. benim de alanlarım baya iyi ama ikamet yüzünden aranmayabilirim büyük ihtimal. neyse hayırlısı olsun hakkımızda artık
-
@felix büyük ihtimal bende aranmam beklemiyorum zaten
-
Arkadaslae konustugum kadariyla ilk istanbuldan basladilar ankaraya daha var dediler
-
@hattorihanzo İK ile konuştunuz değil mi. O zaman il il gidecekler
-
Aranan arkadaşlar hangi numaradan arandiniz. Bilgi verir misiniz
-
Bu gün kimseyi aramadılar mı ya
-
Ankara icin aranan var mi
-
@jimbo hocam yazık olucak bence öyle hissediyorum
-
Maliye 19/21 olduğu için müfettişliği kaçırdım. Sadece bir soru. Şaka gibi değil mi?
-
@bianconeri Sağlık olsun deriz o zaman. Elimizden geleni yaptık sonuçta hocam. Banka defterini sonsuza dek kapatırım şahsen.
-
@jimbo hocam matematigin böyle olduğunu bilsem ing cozmezdim herturlu 28 çıkardı ztn yazık oldu puanlara
-
Davet için neyi kıstas alıyorlar,listeler neye göre oluşturuluyor anlamak mümkün değil. İkametgah desek İstanbul dışı arandığını söyleyen bir dünya arkadaşımız var , baraj desek ingilizce barajını geçemeyip hatta ve hatta diğer derslerde dahi barajı geçememiş olup da çağırılan arkadaşlar var, puan desek 53 alıp çağırılan 70 alıp aranmayanlar var , il il gidiyolar desek İstanbul'da olup da aranmayan Bursa'da,Ankara'da,Adana'da arananlar var. Şu belirsizlik ve de düzensizlik gerçekten yıpratıyor insanı. Şu mübarek günde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
(68.75 puan Ankara İkametgah beklemekteyim. )