Vakifbank müfettişlik
-
@wickselll ben daha teslim etmedim ama gidip direk sgk'dan aldım ben.
-
@hagi, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll ben daha teslim etmedim ama gidip direk sgk'dan aldım ben.
SGK bana uzak kalıyor da e devlet kabul ediliyor mu acaba? Hizmet dökümü belgesi var.
-
@wickselll hocam kabul ederler ya çok dert edilecek bir şey değil. Ben yolumun üstü diye hem adli sicili adliyeden aldım hem de sgk'dan dökümü aldım.
-
@wickselll Ben sgk'dan aldım onu sgk'dan istediler ama adli sicili e devletten kabul ettiler
-
@wickselll ediyolar bana e devletten alabilirsin dediler. hatta işkur üyelik belgeside işkura gitmeden online alınabiliyomuş
-
Cuma günü süreç bitecek mi arkadaşlar öyle demişler çünkü ? Yeni mailler tam olarak ne zaman atılacak bide
-
@yeniyolsk mail e devam ederlerse persembe cuma atarlar atmazlarsa hepimize gecmis olsun
-
bankanin ik si derhal istifa etsin !
-
@abbasyolcu sürecten dolayı mı
-
@haldun mail atamayan insan ik da calismasin
-
@abbasyolcu dicekler kı atıcak ama ik nın sucu ne kı
-
@haldun sen ik da mi calisiyosun yoksa
-
@abbasyolcu keske o da kabulum ama malesef maıl arama beklıyorum bende sızın gıbı
-
@haldun ins. gelir mail bize de
-
içerden bilgi. doğru mu bilmiyorum. vakıfbankın ik sına güvenmiyorum. daha alım yok. yedek liste yok. kazananların çoğu grup mülakatlarda belirlenmiş.
-
@hayan içerdekı kısı kım
-
@haldun vakıfbank şube müdürlerinden birisinin genel merkez ikya ulaşmasıyla bilgi elde edilmiştir.
-
@hayan bu hafta lıste yayınlancak denmesı yalan mı yanı
-
şube müdürü benim yanımda aradı verdikleri cevap bu. ama bunlara güvenilmez. şu müdürü bile güvenilmez olduklarını söylüyor.
-
@hayan şaka gıbı bi ik ile karsı karsıyayız o zaman