Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar beni de aradılar ama yarıda telefon kesildi . bidaha ararlar mı acaba ?
-
arkadaşlar ön mülakat ne oluyor bilgi verebilecek var mı acaba?
-
@mhmt7 ne zaman aradılar dostum tekrar ararsalar aramalar devam edecek mi Yani tek gün mü sorar musın sadece bugün mü aranacaklar
-
@keynesinabv hocam hemen tekrar aradılar ya görmedim yazdıgınızı . o yuzden soramadım. Nişanlım da girdi onu da ararlarsa sorarız.
-
Arkadaşlar bende arandım 6 Nisan için puan 53,75 ikamet istanbul
-
Arkadaşlar sivil gelebilirsiniz dendi mi sizede?Yanlış mı anladım yoksa
-
@luthor bana denmedi hocam yani o konu hakkında birşey belirtmedi
-
@luthor evet banada sivil gelebilirsin dedi
-
@thewhitebuffalo hocam me zaman arandınız kaç dakika oldu aramaya devam ediyorlar mı çıkarım için diyorum
-
ben de arandım serbest kıyafet gelebilirsiniz dedi uygulama olacakmış 3 saat. mail atacağız dediler ama mail gelmedi. mail gelen var mı?
-
Arkadaşlar beni de aradılar. Puanım 57.5 İkametgah İstanbul. Sivil gelebilirsiniz denildi.
-
@thewhitebuffalo hocam baraja takıldığınız alanlar ne idi?
-
aranan arkadaşlar öcelikle twbrık ederım arayan numara sabıt kurum numarası mıydı?
-
@luthor sivil rahat gelebilirsiniz dendi ve ek olarak 3 saatlik bizim ilgi alanlarımızı ölçen bir mülakat olacakmış
-
@gizemce sabit numara
-
@jedi-mind-tricks yarın saat 5 e kadar gelecek miş en geç
-
Aranan arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz size zahmet. İkamet üniversite ing gy netleri yaş vb şeyler . Ankara'dan aranan yok mu hiç ? Anlaşılan Ankaradakilere sen gelme ulan ayı diyecekler
-
@josefiyne hocam sadece matematik malesef 3 soruyla
İng 35-5
Hukuk 25-15
Ekonomi 22-18
Maliye 22-18 -
@keynesinabv hocam 19.09da arandım.
-
@thewhitebuffalo hayırlı olsun hocam.